User Tag List
Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
29/09/2018, 22:25 #1
Yıldızı parlak p.ç kuruları 😡
Selam güzel insanlar. Yazamadık aezon başladı. Artık yeni bir yerde yeni işime başladım. 1 haftadır aklıma takıldı. Başlıktaki bu p.ç kurularından bir tanıdığım var. Adam ortaöa girince sus pus bekler tipi bence ortalama (kıskandım öı bilmiyorum 😋) neyse konuşmaya başlayınca öyle saçma sapan ve alakasız şeyler anlatır ki dumur bi şekilde ulan ne diyor bu diye düşüncelwre dalarım. Ani çıkışlar gereksiz sert tepkiler felan... ulan adam ortamdaki tüm kızlarla samimi oluyor sonra. Ya bunu üni yıllarında da gözlemledim hatta o zamanda hep söylerdim kızlar saçmalayan insan seviyor diye. Bunu kendime kanat yapayım dedim. Zira ben dış görünüş olarak sertmişim ve korkutucuymuşum ki bunları kadın kankalarım söyler. Buna dedim olum sende şeytan postu var aq gel sen ortam kur gerisi bende falan. Bu zaten asalak huylu kendi tabiriyle 27 yaşında ama daha yeni yeni öğrenmeye başlamış hayatı ki bu hayat günlük basit şeylerden ibaret. Ulan adam kabul etti eyvallah da ne zamqn kız kankalarıyla ortam kursa kozlar daha beni görmeselerde tanımasalarda olmuyor. Ulan ismim tolga bunu yazıyorum ki hani demeyin len bi adamı tanımadan neden kaçar insan isminde mi meymenet yok falan 🤣 az önce şansla ilgili bi yazı okudum c miyette. Yok abi olmuyor ya. Bu p.ç kurulqrının yıldızları öyle parlak ki bizi kqranlığa itmişler aq. Ben artık pes etmek üzreyim yaw. Bildiğin nostradamus hissediyorum kendimi. Ben bi yol bulamıyorum
ÜkeLA_DümbeleK