User Tag List
Toplam 8 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 8 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
25/09/2018, 21:01 #1
- Nereden
- İzmir
- Tebrik
- Konular
- 2
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Trip yiyorum hemde bolca..
Dün gece her şey yolundayken instagram üzerinden tanımadığım bir kızdan mesaj geldi bende benim kızdan şüphelendim.Benimki wp'de çevrimdışı oluyor hop instagramdan diğer kızdan mesaj çıkıyor bu tekrar wp'de çevrimiçi oluyor.Bende hal böyle olunca dedim bu beni deniyor Jokerin oyununu oynayayım. Başladım tanımadığım kızla konuşmaya öyle böyle derken kız hiç fire vermedi ve eski sevgilisini dertlerini anlatmaya başladı bende wp'den benimkine yazayım dedim durumu anlatıyım. O olmadığına kanaat getirdim ama hala şüphelerim vardı. Yazdıklarım aynen şu
-Dert babası olduk ya
+Niye ki noldu
-Kızın biri instadan yazıyo işte
-Başta sen sandım konuşma tarzınız falan aşırı benziyodu trolledim
+Eeeee
-Sonra dertlerini anlatmaya başladı bende engelledim
+Helalsss
Burdan sonra cuk engel yedim wp'den ama instagram ve snapte hala duruyor ve instagramdan konuştum durumu anlattım engeli kaldırdı fakat şuan soğuk yapıyor. Kafam karışık ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Dün yatarken hastaneye gidicem erken yatmam gerek iyi geceler dedim ki bilerek hastaneyi vurguladım haberi yoktu merak eder sorar diye görüldü attı. Sabah hiç yazmadım bi yarım saat önce şöyle bi diyalog geçti aramızda
-Ders bitimine gelicem oturup konuşalım
+Yok ben erken cıkıcam sonra konusuruz
-xx konuşalım
-Bugün olmaz
-Öyle olsun ama yarın kaçarın yok gelicem ve konuşucaz
Yazıp bitirdim wp ye girdi ama mesajı açmadı. Ne yapmam gerekiyor. PUA'lar yardımınıza ihtiyacım var şu işi el birliğiyle çözelim
Ek bilgi olarak kız 19 yaşında ben 20 yaşındayım ve daha çok taze 20 günlük bir ilişkimiz var karşılaştığım ilk sorun bu oldu.Konu Steph tarafından (25/09/2018 Saat 21:07 ) değiştirilmiştir.