User Tag List
Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Kıskanmalı mı?
Konulanmış Görüntüleme
-
10/09/2018, 01:28 #1
Kıskanmalı mı?
Sevgili cemiyet dostları akıl almak istediğim bir başka soru daha mevcut.
Eskiden şöyle düşünürdüm ben. Benim kız arkadaşım bir erkekle baş başa buluşmamalı, bir erkeğin arabasına binmemeli, bir erkeğin evine gitmemeli, erkekler onunla yavşak yavşak canım tatlım bir tanem vs gibi üsluplarla mesajlaşmamalı ve hani akşam bir saatten sonra geyik muhabbetleri için yazdıkları bir kız olmamalı diye düşünürdüm.
Yani bu bir yerde şuradan geliyor sanırım. Benim hayatta gördüğüm ilk çift olan anam babamdan da böyle gördüm. Açıkçası ben kendimi abartı kıskanç birisi olarak da düşünmem. Bunun üzerini ben genişlik olarak görüyorum. Bir gün kız arkadaşım çok kısa olduğunu düşündüğüm bir mini şort giymişti. Bununla ilgili kavga ettik.Öyle bir konuştu ki benimle ben kendimi müthiş geri kafalı hissedip bir arkadaşıma açtım konuyu. Ve o çocukta kızla aynı şeyleri söyledi bana kabaca.
Seninkisi ilişki değil, sahiplik. İlişki güven üzerine kurulu olur. Kız isterse başkasının evine girer çıkar. Ona güvenmelisin. Aldatacağı varsa zaten yine yapacaktır. Sen böyle davrandıkça senden gizli yapmaya başlar daha kötü olur dedi. Hele ki sen yurt dışına gidip yaşamayı düşünüyorsun, oradaki kızların özgürlüklerine böyle karışamazsın dedi.
Bundan öncesinde ben kıza izin verdikçe kızların bir dur noktası olmadığını düşünürdüm. Ve ses etmedikçe sürekli daha fazlasını isteyip en sonunda aldatıp, zaten beni hiç kıskanmıyordun belli ki sevmiyorsun diye boku bana atıp terk edeceğini düşünürdüm. Ama bu arkadaşımla konuştuktan sonra da birazcık da şunu düşündüm. Ben ilişkide kendi rolümü mükemmelen oynuyorsam kız benimle mutluysa diğer erkekler ne yaparsa yapsın kıza yaklaşamaz gibi düşündüm. Belki de ben geri kafalıyım dedim.
Emin değilim açıkçası. Bir yerde mesela benim içim rahat etmez benim kız arkadaşım tanımadığım bir çocuğun arabasına binse, ama ben mi geri kafalıyım, kendime güvenmiyorum? Ben ilişkide rolümü düzgün oynarsam kızlara bu konuda güvenebilir miyim? Ne dersiniz cemiyet dostları kıskanmak doğru mudur? Yapılırsa nasıl yapılmalı?