User Tag List
Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Abiler bir el atın nolur
Konulanmış Görüntüleme
-
07/09/2018, 09:46 #1
Abiler bir el atın nolur
Kardeşlerim benim genel olarak hemen her ilişkimde yaşadığım bir çıkmaz var. Beni bundan kurtarmanızı, akıl vermenizi rica ediyorum.
Genel özet olarak şöyle oluyor. Ben genelde çok cesur doğal biriyim sanırım. Çok öyle önüme geleni sikiyorum diyemem ama sanıyorum beni sevenler bu huyumu seviyor.
Güzel ilişkiler yaşıyoruz. Ben öyle çok bağlanmıyorum sanıyorum ilişkinin "cool" çocuğu oluyorum.
Bunu şöyle açıklayabilirim. Mesela bazen kız trip atar ya. Telefona mesaja bakarsın. Cevap vermezsin o tribe. Bir kaç saat sonra o geri yazar sana. Üstünlük sendedir.
Bunun zamanla dayanamayıp o mesaja cevap verme haline nasıl geldiği ve üstünlüğü kıza verdiğimden bahsedeceğim.
Bende zamanla kavga edince bakıyorum ki abi ben bu kıza değer veriyorum. Gitsin istemiyorum. Bu suç mu :) O noktada sanırım taviz vermeye başlıyorum. Bunun da ardı arkası kesilmiyor. Bir yerden sonra erkekliğimi kaybedip, küçük bir oğlan çocuğuna dönüşünce de kız bana siktiri çekiyor.
Bu son sevgilimde şöyle oldu. Hiç sorunsuz 0 kavgalı bir ilişkim vardı. En fazla 2 gün üst üste görüşmediğimiz oldu. Bizi beraber görün çok net kıskanırdınız bizi. Bu Amerika'ya gitti. Mini şort giydi. Bende direkt giymeyeceksin diyince kavga ettik. Rest çekti ben böyle bir ilişki istemiyorum diye. Ankara'ya dönene kadar aramız soğuk kaldı. Döndü Neredeyse 3 hafta görüşme taleplerime soğuk davrandı meşgul olduğunu söyleyerek mazeretler sundu. (Bu arada şu oluyor, görüşmediğimiz süre uzadıkça ben iyice bir şeyleri bok etmekten korkuyor gittikçe daha da pasif davranıyorum. Aramaya korkuyordum ya daha kötü olursa diye. Bu oldu hani telefon elime gittiğinde korktuğumu hatırlıyorum)
Buluştuğumuzda hiç sıkıntı yoktu her şey çok güzeldi. Kız kendi daha adam gibi buluşalım 2-3 gün sonra diye önerdiydi hatta. Sonra tekrar soğuduk. Bir kere daha bir kavgamsız gibi bir şeyimiz oldu. Tekrar buluştuk iyiydi herşey. En son evine bıraktım öpüştük vs. Bu kez 2 ay hiç görüşmedik. Babası alkolikti evde olay çıkarıyordu. Depresyondayım vs diyordu. En son babası ameliyat oldu vs. Bende görüşmeyi istediğimi söylesem de sürekli mazeret çıkıyordu. Bende rahatsızım ama öküzlükte olmasın diye, tamam bir hafta daha bekleyeyimler oldu. En sonunda artık müsaitim dedi. Ben hemen o gün görüşelim dedim. Yok bugün olmaz yarın olsun dedi. O gün annesi yüzünden dışarı çıkmadı. Onun ertesi günü ailece pikniğe gitmişler. Annemle de konuştum ben artık istemiyorum bunu dedi ayrıldı.
Bu iki ayda şu oluyor. Kız o ilk kavgamızdan beri biz çok farklıyız diye düşünmeye başladı. Olmayacak diye şartlandırdı kendinde. Biraz görüşmeyelim diyor ben taviz verince 2 ay görüşmemeye geliyor, canım sıkkın konuşmak istemiyorum diyor en son telefonla konuştuğumuzda ayrılmadan 3 hafta önce. En son 2 hafta mesajlaşmlarda seyrelmişti. Depresyondayım kimseyle konuşmak istemiyorum dediğinde. Kıza wow almıştım. Kötü olduğu dönemde evde oynasın kafasını dağıtsın diye. (mallık bende tabi aslında onunla beraber oynamam gerek ona alıp bırakmam değil ) Orada tanıştığı çocukla şimdi. Ayrılalı belki 5 hafta oldu. Benimle hiç story atmamış kız çocukla #I love you lu story atıyor.
Arkadaşlar ben mal bir insan değilim. Kıza muhtaç psikolojisine girdiğimin, gittikçe ezikleştiğimin, kızında doğal olarak ayrılmak istediğinin farkındayım. Giden bir kız olsun siktirsin gitsin. Ama ben bunu sık yaşıyorum. Ve burada bug'a giriyorum. Hani abi ben seviyorken karşımdakini bunu ona hiç mi göstermeyeceğim? Hiç mi taviz vermeyeceğim. Bu mu hani ilişki denilen şey. Oldu her şey yolunda gitti evlendik ille her kavga da ben mi rest çekeceğim? Sonuçta bununla ilk kavgamı da edene kadar hayatımın en güzel dönemiydi bu. Beni bu kadar mutlu eden bir insanı kaybetmek istememem, onun için taviz vermem mi geri zekalıca? Ve ben bu pasifleşmeye girmeden nasıl yaşayabilirim? Ben çoğu ilişkimde bu ilk kavga sonrası bu mekanik hatayı yaşıyorum bana akıl fikir verin yahu, hep böyle terk edilen ezik taraf olmayayım. Belki benim göremediğim şeyler de vardır. Acımayın suratıma suratıma vurun gerekirse götümden sikin ki bir daha aynı mallıkları yapmayayım.
Bir de ek bir sorum var. Kız ayrılır ayrılmaz numarımı sildi. İnstagramdan engelledi. Giitti şimdi yeni sevgilisiyle storyler atıyor. Mallık bendeyse çekinmeden söyleyin. Bu beni hemen unutması, hiç arkamdan üzülmemesi, hemen yeni birisini bulması bana koydu. Bu kadar basit birisi miyim diye? Bu normal mi, bu nasıl atlatılır? (Not: Bir kere bir buçuk hafta önce instagramda iki gün engelimi kaldırdı sonra geri koydu, ben bu ayrıldığımız günden beridir kıza hiç yazmadım. Niye engeli kaldırdı sonra niye tekrar engelledi bilmiyorum.)Konu miracle tarafından (07/09/2018 Saat 10:12 ) değiştirilmiştir.