User Tag List
Toplam 21 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
07/09/2018, 06:34 #11
- Tebrik
- Konular
- 168
- Mentioned
- 23 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Erkek ve kadın da namus diye bir şey vardır ama farklı yerlerde aranır. Bir erkeğe ömür boyu bir kadına ve çocuklarına bakma , avladığının, kazandığının %70 ini bu aileye verme, gerekirse onlar için canını ortaya koyma vazifeleri veriliyor. Erkek karşılığında tek bir şey alıyor. Genlerini aktarma. Ve o doğan çocukların kendi öz çocukları olduğunun garantisi . Namus dediğimiz şey hem erkeğin bu tek arzusunu garanti altına almak hemde doğan çocukların hayatta kalması için gerekli bir olgu.
Bu nedenle toplum ve kültür evrimleşirken bekaretin korunmasına önem vermiştir. Korumayanları da dışlamıştır. Aynı toplum erkeklerin ailesine bakmasına, paylaşmasını, çalışkan olmasına önem vermiştir. Çocuğuna götüreceği yemek parasını kumarda ezeni de dışlamış, küçümsemiş sen nasıl erkeksin demiştir.
Mesela bir erkek bir kadını hamile bırakıp, ben çocuğa bakmam ne halin varsa gör diyorsa namussuz oluyor. Bu çok da mantıklı yukarıda anlattığım nedenlerden dolayı. Peki bacaklarını herkese açmaktan ve bir sürü erkekle yatmaktan bağlanma ve sevme duyguları çürümüş bir kadın neden namussuz olmuyor. Öyle bedavacılık yok. Ya hepsi ya hiç biri.
Gelelim bir başka meseleye. Çok partneri olan kadına neden orospu deniliyor da çok partneri olmuş erkeğe çapkın? Bir stand up gösterisinden alıntı yapim. Çünkü orospu olmak kolay. Çok kolay. Tek yapman gereken yatmak. Hatta yatmaya da gerek yok ayakta dur donunu indir. Bu kadar
Ancak erkeğin çapkın olması zor. Tip, karizma, giyim, para, zeka, bilgi, oyun, yetenek gibi bir sürü iyi özellik gerektiriyor. Doğal olarak bu zor kabiliyetleri bünyede toplamış bir erkek çekici ve çapkın olabiliyor. Yani başarılı. Toplum da başarıyı takdir ediyor.
Şey gibi düşünün. Yolda yürürken ne güzel yürüyorsun diye seni alkışlayan oldu mu? Hayır. Çünkü basit herkes yapıyor. Ama amuda kalkıp ellerinin üzerine yürürsen insanlar alkışlayacaktır. Çünkü zoru başarıyorsun.
Not: Düşün sevdiğin kız, sevgilin yada eşin.. 5 adamın taşaklarını emmiş. Amına dondurma sürüp yalatmış. Kıllı heriflerin terleri sevgilinin memelerine düşmüş. Yarın olsada beni götten sikse diye düşünmüş. Bar tuvaletinde bir herifin spermlerini yutmuş.
Şimdi bunu düşününce rahatsız olmuyorsan senin için yapabileceğim bir şey yok. Ama rahatsız oluyorsan ki oluyorsun o zaman içinde ki adamı dinle. Sana zarar gelsin istemeyen ve senin bugün burada olmanı sağlayan atalarının geni o.
Bu arada ben bakire olmayan kızla evlenilmez falan demiyorum. Böyle bir şey yok. Ancak hayal aleminde yaşamayın diye anlatıyorum. Bir kız ne kadar fazla partneri olmuşsa sana bağlanma ve seni sevme oranı bir hayli düşecek. Aldatma oranı ise bir hayli artacak.Sonra ağlamayın.
Bu arada @candela "He benimle tanıştı ve sonra aklından geçirdi başkasını.Hissederim ve ikisine de dünyayı dar ederim,orası ayrı.kaliteli insanlarla tanışmadı diye koyverip benimle tanışınca kalitenin farkına vardıysa sallamam açıkçası."
Ya seni tanıdıktan sonra senden daha kalitelisini bulursa napacaksın? Dünyayı dar edeceksin he. Kendine gel amk
-
Tebrik - 3 HELAL BRO