Merhaba arkadaşlar ben çok eski olmasam da eski sayılabilecek üyelerdenim

Kız arkadaşımla ilişkimiz 2 aylık ve ikimiz de üniversite öğrencisiyiz. Sevgilimin ev arkadaşı memleketine gittiği için bir aydır kız arkadaşımla aynı evde kalıyorum durum böyle olunca haftada ortalama 3-4 defa seks yapmış oluyoruz ancak önümüzdeki 1-2 hafta içinde ikimizin de dersleri başlayacak ve onun dersleri benden daha yoğun ve ekstra bir noktaya parmak basmak istiyorum ailevi durumu çok iyi olmadığı için kız arkadaşım çalışmak zorunda yani iş okul bir de İngilizce kursu var ve sevgilisi olduğumdan benimle de ilgilenmesi lazım.

Kendilerine ikinci bir ev arkadaşı arıyorlar eve yeni birisi geldiği zaman bir kızın erkek arkadaşı olarak benim ve diğer ev sahiplerinin erkek arkadaşlarının gelmesi sizce biraz tuhaf bir durum olur mu?

Yani okulların başlamasıyla birlikte seks süremiz azalacak daha az zaman geçirebileceğiz beraber,bu kadar birbiriyle yaşamaya alışmış bir çift (alışmıştan kastım bir aydır her gün beraber olmamız sonuçta bu sayı haftada 1’e 2’’ye bile düşse insan bir eksiklik hisseder bence) daha az görüştüğünde bir sorun ortaya çıkar mı?

Benim ders saatlerim daha az olduğu için ben kızın boş günlerinde yanına gidebilirim onun yanıma gelmesi biraz daha zor çünkü hafta içi her gün dersi var hep benim gitmem olumsuz bir şey mi aramızdaki mesafe birazcık uzak tuzla Sefaköy desem belki bilenler çıkar ortalama 2,5 saat süren bir yol zaten yol uzun sürdüğü için geldim mi gitmek bilmiyorum 😅😅😅