User Tag List
Toplam 1 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 1 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Ey Cemiyet, merhaba !
Konulanmış Görüntüleme
-
15/08/2018, 03:38 #1
- Nereden
- Bursa
- Tebrik
- Konular
- 1
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Ey Cemiyet, merhaba !
Her şey nasıl başladı?
Kendimi forumda buluşum,bu yaşta.
2016..
Kariyer desen, istediğim seviyeye gelmedi, sorunlar sorunlar, beklentilerim karşılanmadı. Boktan bir proje verildi.
Evlilik desen, kopmak üzere, ayrı takılıyorum.
Sağlık desen, gidiyorduk öteye de direkten döndük.
Borç borç kredi, eller kollar prangalı, özgürlük uzakta bir vaha.
Yani sizin anlayacağınız birisi "hayat"ı önüme somut olarak koysa ebesini sikeceğim. Hayata çok kızgınım, başaramadıklarıma çok pişmanım.
Telefonum çaldı ve eski bir dost aradı. 2 sene önce boşanmıştı. Başladı anlatmaya, şunu yaptım, buna atladım, bunu siktim.. Adam da paralelinde de bir özgüven patlaması.
"Sen de üzülme" dedi. Tinder, badoo bir iki uygulama anlattı, kafa dağıtırsın dedi. Kendince deneyerek bulduğu bir iki oyun yöntemi anlattı.
Ben kendi kendime oyunu test etmeye başladım, o zaman ne pua ne oyun bilmiyorum tabi.
Özgüven, parfüm, umursamaz tavırlar. Biraz DonJuan biraz Casanova arası gidip geliyorum.
Bir de baktım bu olay gerçekten işe yarıyor kadınlarda. Kimseyle ciddi bir seviyeye getiremedim gerçi, ancak ilgi çektiğim kesindi.
Ancak buradaki asıl olay kadınlarla durumum değildi beyler, kendimi geliştirme çabam ve kadınlar üzerindeki başarım özgüvenimi ve hayata bakışımı değiştirdi.
Daha iyisini aramaya başladım, daha iyisini hak ettiğimi biliyordum..
İşten kavga gürültü tüm haklarımı zorlayarak ayrıldım, daha iyi bir pozisyonda daha iyi şartlarda yönetici oldum.
Başarmak istediğim şeyin peşini bırakmamayı öğrendim.
Konfor alanımdan çıkıp, tedirginliğim ve korkularımın üzerine gitmeyi öğrendim.
İçimde bir korku olduğunda bunu bir challenge (meydan okuma) olarak düşünüp yaklaşıyorum.
İşte yine böyle bir gün, erkek nasıl giyinir vs diye sağa sola bakarken youtube'da Joker'in sesli makalelerine denk geldim.
Sonra mı?
Önce burası, sonra PUA nedir? vs derken olayın derinine inmeye başladım.
Şu anda "The Game" okuyorum. Okuma listeme kitaplar ekledim, dil sorunum yok, liste kabarık
Yani işin özeti,
Kendini geliştirmek iyidir arkadaşlar, hayatta ve kariyerinizde başarılı olmanızı da sağlar.
Olay sadece karı götürmek değil ! (Ha orası da tuzu biberi tabi, tek eşliliğe inanan biri değilim, bazı fikirlerim sanırım bir kaç yüz yıl sonrasına ait)
Az da kişisel info vererek bitireyim:
Ankara'lıyım, ama liseden itibaren ayrıldım, sonra Boğaziçi Üniversitesinde mühendislik ve Y.Lisans diplomamı aldım.
Bir holdingte yöneticiyim.
Bağlama çalarım ama her tür müzik dinlerim.
İngilizce akademik, fransızca profesyonel iş seviyesi, italyanca beginner. Bugünlerde İspanyolca öğrenmeye başladım, kendi yöntemimle ve tek başıma (özgüven !!)
Neyse cemiyet, tekrar hoş bulduk.
Şimdilik bu kadar.The time you enjoy wasting is not wasted time !
Harcarken zevk aldığın vakit, harcanmış vakit değildir.
-
Tebrik - 1 HELAL BROGiacomo HELAL BRO dedi