User Tag List
Toplam 8 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 8 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
02/08/2018, 01:11 #1
Ne istediğini bilmek ve düştüğünde kalkmasını bilmek.
Merhaba arkadaşlar.
2 yıl önce foruma üyeydim ve buradaki arkadaşlar ile sahada "Valera777" sayesinde çok şey öğrendim ve faydasını da çok gördüm. Eski nickim "konzovol" Koç burcu başına buyruk rahat biri olmam sebebi ile aslında çok fazla iletişim sorunu yaşamıyordum. Sadece arada sırada değilde her zaman kazanan biri olmak için üye olmuştum. Tek hatam süreçten zevk almak yerine sonuç odaklı düşünmemdi. Ön görmediğim ise; sonuç istediği gibi gitmediğinde insan hayal kırıklığına uğrayabiliyor, kırgınlığa düşebiliyor.
Tekrar aranızdayım. Ama bir fark var bu sefer. Amacım gelişmek, süreçten zevk almak ve eski halime dönmek. 34 yaşına yaklaşmaktayım, bir çok şey yaşadım, o yüzden amacım kadınlardan çok eski halime dönmek. (4 yıllık uzun dönem bir ilişkim var zaten) Son dönemlerde ki özellikle son 2 yılda, çok fazla yoruldum. Maddi ve manevi sorunlar yaşadım, hala da yaşamaktayım. Kendimi kapattım, kabına sığmayan, umursamaz, kontrolsüz ve başına buyruk hallerimden eser kalmadı. Uyumlu, güdülen, insanları kırmamak için kendini geri çeken, hayır demeyi unutan, çabuk ulaşılan biri oldum. Çok zararını gördüm, toparlayana kadar da göreceğim.
Kısacası eski halimi özledim. Alfadan Betaya düştüm. Betadan Alfaya yükselmeye çalışacağım.
Burası ilk üye olduğumda kendime yakıştıramadığım bir yerdi. Zira ben zaten bir şeyler başarıyordum ve ezik görünmek yardım almak zor geliyordu bana. Ama ön yargım kırıldı burada. Anladım ki hayatta tek başına insan bazen doğru adımları atamıyor. Bazen desteğe ihtiyacı oluyormuş.
Tekrardan yardımlarınıza ihtiyacım var. Umarım güzel dostluklar ve güzel başarılara imza atarız.
Konzo