Hello & Welcome to our community. Is this your first visit? Kayıt ol

User Tag List

Toplam 9 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 9 arası kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Üye marmes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tebrik
    Konular
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hem geç oldu hem güç olacak

Merhaba arkadaşlar 26 yaşındayım hatta 10 gün bile geçti Cemiyeti 2011 senelerinden tanıyorum o aralar ücretsizdi. HBA, joker, wonderwoman falan vardı umarım hala cemiyettedirler. Tabi üniversite sınavı falan derken pek ilgilenmedim bir süre sonrada unutmuşum cemiyeti tesadüfen hatırladım dün. Ben öyle sevimli piç değilim, konuşma yeteneğim falan da yok zaten. Hatta şuana kadar saysam 5-6 kış arkadaşım ancak oldu. Tahmin edebileceğiniz gibi bakirim. İşe başlayınca bu durum canımı sıkmaya başladı. İş yerinde sevgilim yok deyince tuhaf karşılıyo millet. hayır zaten tip yok üstüne birde 30 kg fazlam var. Eee buna karşın yetenekte olmayınca olmuyor işte. He bu arada bir ada sosyal fobi ve panik atak tedavisi gördüm %60-70 düzeldim diyebilirim.

Devlete bağlı bir yerde çalışıyorum. 3 Bin tl maaşım var. Neden bilmem ama belirtmek istedim. İstanbul'da ailemle kalıyorum. üniversitede de böyleydi. Bu benim için pek iyi olmadı. Kafamda bir kaç plan var bunları yaptıktan sonra mental olarak hazır olacağımı düşünüyorum. Bu arada amacım her hafta bir kızla yatmak değil ama bir fuckbody ihtiyacım oluyor arada . Tabi bu durum benim için Ütopya şuan farkındayım. Tuhaf bir tarzım var. Öyle çok konuşmam. Hiç bir zamanda çok konuşan biri olmak istemedim.

Her neyse bu post pek güzel anlatamadım kendimi. Ramazan ayından sonra daha güzel ve ayrıntılı anlatacağım. Bu arada nereden başlamam gerektiği konusunda yol gösterirseniz çok sevinirim. Herkese iyi günler dilerim.

"" Bu arada zaman zaman çok saçma ve basit sorular soracağım sizlere. 1 Gencin 18-20 yaşına kadar halletmiş olması gereken şeylerden. Mesela yüzmek gibi gibi...
    Konu marmes tarafından (20/05/2018 Saat 21:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla

2. HELAL BRO santiago_munez HELAL BRO dedi