User Tag List
Toplam 10 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
14/05/2018, 02:38 #1
Nişanlıyım ve kafam karışık cemiyet
Sevgili cemiyet 28 yaşındayım 1.5 yıldır takip ediyorum cemiyeti ve bu yeni hesabım. Oyun muhabbeti sürekli yeni kızlarla tanışma derken iyi anlaştığım biriyle karşılaştım derken nişanlandık. Biraz uzun olabilir yazı
Geçen sene faceden ortak arkadaştan eklemeyle tanıştım nişanlımla ve iş dolayısıyla baya baya uzak mesafe ilişkisine de döndü. Ne kadar uzak olsak da mesajlarla konuşmalarla hep benle ilgileniyordu sürekli konuştuğumuz zamanlarda oldu. Başlarda eski sevgililerinden çok bahsediyordu. Konuyu kapatıyordum sıkılmış gibi yapıyprdum derken artık bahsetmemeye başladı bende rahatladım sonra. İlişki düzeyi olarak sevişiyoruz ama bakireyim ilişki istemiyorum dediği içim tamam deyip ısrar etmedim bende.
Öyp li akademisyen kendisi. Zorunlu hizmetleri oluyormuş ilerde evlenince ayrı kalabiliriz diye bende sözleşmeliye geçmek için dilekçe ver dedim. Babası işini bırakma dedi ama beni dinledi dilekçe verdi. Babası biraz bozuk attı buna. Sonra dilekçe kabul olmadı zaten. Bundan dolayı bana sadık gibi düşündüm belki öyledir gerçekten bilmiyorum.
Sonra bu sene ocak ayında nişanlandık. Geçen hafta yine beraberdik ve görüştük. Telefonunu kurcalama fırsatı buldum. Eskiye ait screen shot fotolar gördüm. Biz martta sevgili olduk meğersem bu da mart nisan arası daha önce iki defa barışıp ayrıldığı eski sevgilisiyle barışmış.. o da yurt dışından türkiyeye gelemiyormuş. Benle sevgiliyken konuşmuş yani.
Bunu kendisine sordum işte o ara benim eski swvgilimle bir arkadaşı ortakmış onları konuşturmuş o da beni unutamaz şimdi mesaj atsam onu bırakır ve benle geri sevgili olur tarzı şeyler söylemiş. Sana kızgındım o zaman diyor. Aynı zamanda eski sevgilisinin kız kardeşi de bir intihar etti bir eve gelmiyor bir kaza yaptı diye sürekli de mesaj atmış buna. Onları da gördüm. Aslında intihardan kendimi sorumlu hissettim o ara konuştum sonra geri bıraktım diyor. Yalanlıyor ve aldatmadım diyor.
Tamam dedim sonra facesine baktım nişan töreninden öncesi sonrası benle buluşmadan dört gün öncesine kadar sürekli üç beş gün arayla eski üç sevgilisinin profilini stalklamış. Bu ne diye sorunca sadece merak ettim meraktan falan diyor. Aklımda kalbimde başkası yok diyor ee niye baktın sürekli diyorum sadece meraktan diyor. Ne diyeceğimi şaşırdım. Aldatııldım mı aldatılmadım mı bende anlamadm.sevmesem senle olmazdım diyor. Sevdiğine de inanıyorum açıkçası..
Nişanlılık sürecinde zaten olay tamamen kaynak sağlayıcılığa büründüğü için ayrı bir tiksinmiş bulunuyorum zaten evlenmekten bir de bunlar çıktı. Altınıymış adetiymiş salak saçma şeyler. Hem kendi anneme hem de kızın annesine mesafe oluştu artık yani. Hadi onlar geçici diyosun bir de bunlar çıktı. İnsanın içini kemiriyor. Napacağımı bilemedim açıkçası. Çok fazla konuşmuyprum zaten bu aralar ama bir karar veremedim.