Evet millet ben 18 yaşındayım ve 7 aylık bir ilişkim var. Her neyse sevgilimle bir sorun yaşıyoruz sorun da şu; birgün bizde kalmaya gelmişti içki felan içtik ama o çok içmedi neyse yattık felan sonra çok sıcak ev dedi ve sütyenini çıkardı yattı ama üstüne hala t-shirt var tabii. Neyse yavaş yavaş yakınlaşmalar oldu öperken elim göğsüne gitti ilk başta bir şey demedi ikinci defa gittiğinde çek elini dedi ve yattı uyudu. Ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi öperek felan uyandırdı sonra bir tripler bir soğuk davranmalar başladı gece telefonda konuşurken dedi işte çok utanıyorum böyle bir şey nasıl yaparım moduna girdi bende üstüne gitmedim böyle utanman normal ama benim kötü bir amacım yoktu sevişmek çok güzel bir his ve duygudur felan filan dedim bir iki gün sonra normale döndük sonra ben tabi 2 hafta boyunca bu konu hakkındaki düşüncelerimi söyledim böyle düşündüğünü bilmiyordum keşke her erkek senin gibi düşünse dedi baya baya hallettik aradan zaman geçti yine bize geldi üstünü çıkardı ve yanıma yattı sütyeni üstündeydi tabii ki evden çıktık bana dedi ki bir şey fark ettin mi bende hayır ne farketmem gerek dedim yanında çok rahattım dedi bende evet sevgilim hep böyle rahat ol yanımda gibisinden cümleler kurdum en son işte cumartesi günü kaldı bizde yine sevişmeye başladık bende dedim ki eğer aynı şeyler olucaksa hiç yapmayalım dedim o da bana anı yaşa sadece düşünme bunları dedi ve seviştik aradan iki gün geçti yine soğuk davranmaya başladı utandığını söyledi saçma sapan sorular sormaya başladı işte kaç kızla seviştin seviştiğin kızların senin için bir önemi var mı gibisinden hani madem sevişirken hiçbir problem yok niye hep böyle trip atıp soğuk davranıyor cidden ne yapmaya çalıştığını anlayamadım her seviştikten sonra böyle mi olucak bu veya bunu yaşayanınız varsa nasıl halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler