Dostlarım yarın ya bitiriyorum yada daha sağlam bi ilişkinin temellerini atıyorum. Bugün kızı bırakırken bana uzun zamandır birşeyi söylemedin dedi. İpucu ver dedim 2 kelime dedi anlamamazlıktan geldim gittim. Wpden açtım olayı. Seni seviyorum"muş cümle. Bende bu olamaz bunu söyleyeli uzun süre olmadı. Salı günü söyledim doğum günümde sende öküz gibi baktın sen sevmiyon mu diyince seni seviyorum dedin. Sana görüşürüz bebeğim diyorum görüşürüz diyorsun. Senden karşılık alamıyorum ws patladım artık. Sorun bende kelimler ağzıma geliyor ama söyleyemiyorum utanıyorum kendimden dedi. Bende ne saçmalıyosun sen benim hatunumsun beni sevdiğini yazıyorsun ama bunu dile getiremiyosun bune sikim iştir ws girdim baba sinir katsayım tavan kız burda olsa bildiğin girişicem taşak mı geçiyosun benle diye uzun süredir böyle sinir yapmadım. Aşmaya çalışıcam bunu falan dedi. Önce kendin inanmalısın çalışıcam değil aşıcam diyeceksin dedim sonra bunu ses kaydı olarak atmasını söyledim attı 0 duygu var içinde. Dedim duygu kat bilmemne 45 saniyelik bi ses attı benim karakterimde bu var bunu aşmam lazım biliyorum yanımda olman lazım falan. Ben hala sinirliyim bunun bana doğum gününde verdiği notları açtım abi. Gelecekten bahsediyor. Ayrılmayalım seni seviyorum gitme bilmemne kalbini insanlara kapatmış ben sana aşık oldum ws. O kağıdın resmini çektim gönderdim buna ,aşık olduğunu söylüyorsun birkere bile aşkım yazmadın ( 4 ay bitmek üzere aşkım diye hitap etmedi 1 kere. Sanalda sevgilim veya canım reelde hitap şekli yok ) veya söylemedin buna inanayım mı diye? ( Şuan görmedi uyuyor) Artık bitecekse bitsin devam edecekse etsin. Sabah 9da okul kursu var ben buna saat 8de şurda ol dedim. Yarın açık açık sorucam, bana yalan mı söylüyorsun beni sevdiğini söylerken bana aşıksan bunu belli edersin onu hissedemiyorum seven insan kıskanır, sen o instagramdaki yazdığım kızdan ( bende kız aramaya başladım kahpe sevgilime konuşmaları atmış, konuşuyoruz sevgilin bişe demesin dedi, o kıskanç değil sorun yok dedim) sonra 1 2 gün kıskanıyorum taklitlerine girdin onun dışında birşey olmadı beni gerçekten seviyor musun demeyi düşünüyorum. Ne diyorsunuz tüm tavsiyelere açığım.