User Tag List
Toplam 16 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
19/03/2018, 04:14 #1
Bir Kız Neden Selam Vermez?
Merhaba geçenlerde otobüste yanımda oturan bir kıza durumsal açılış yapmıştım. Eğlenceli bir sohbet olmuştu ve birkaç ilgi sinyali yakalamıştım. Kız otobüsten inerken numara kapatmaya çalıştım ancak kız numarasını vermedi gülümseyerek peki iyi günler dedim ve kız gitti. (Kız benden 4 yaş büyük çıktı. Yaş önemli bir detay değil demiştim.) Birkaç gün önce latin dansları kursuna yazıldım ve ne şans ki kızda o kursta çıktı. Bu kızla orada dans ettik ilk başta kız çok çekimserdi kafası sürekli aşağıdaydı ama ben espriler yaparak ortamı hafiflettim derken bayağı eğlendik ve kız giderken adını söyledi çak diye elini kaldırdı ellerimi çaktık ve gitti. Bugün kızı ise caddede karşıdan gelirken gördüm. Yanımdan geçti ama görmemezlikten geldi. Bende onu görmemezlikten geldim. Kızdan herhangi bir şekilde hoşlanmam yok ancak neden böyle bir harekette bulunduğunu merak ettim? Sadece bu kız değil çevremde ara sıra konuştuğum kızlar bile yolda ben selam vermedikçe selam vermiyor. Bu durumla sadece üniversite ortamında karşılaştım... Burada amaç nedir?
Kadınlara, Aşka ve Sevgiye İnanmayı Bıraktığım Günden Beridir Mutluyum. Yoksa Sen Hala Bu Zırvalara İnanıyor Musun?