Selam.

Bugün arkadaşlarla cevahirde bütün gün set açtık. Keza bundan iki hafta önce Marmara park'da da açmıştık. Fakat yaşadığımız bazı sorunlar var ve bu konudaki görüşlerinizi almak ve doğru kafa yapısına sahip olmam için beni yönlendirmenizi istiyorum.

Sorun şu ki sokakta kızları durdurmaya kalkınca birçoğu korkuyor. 2 kem küm edip kaçıyor. Durmayanlar da oluyor.

Bugün aynı şeyleri cevahirde defalarca yaşadık. Arkadaşımı çok iyi izledim defalarca kadınların arkasından gidip birden önüne geçip ( bazan kadınların kafasını hiç çevirmeden devam ettiği oldu.) " selam tarzın çok hoş, ben xxx" dediğini gördüm. Keza aynı şekilde bende açılış yapıyorum adama bakıyorum beden dili gayet iyi jest, mimikler fena değil. Ses tonu tamam giyim kuşam tamam yani herşey gayet iyi. Fakat bir tane hatun ile number close'u geçtim bir dakika boyunca sohbet edemedi.

Bazıları " teşekkür ederim, gerek yok, neden" v.b cümleler kurup gidiyor.. Hiç uğraşayım gelmiyor o an. Zaten cümlenin içinde seni beğendiğim için geldiğimi söylüyorum kızım daha neden diye neden soruyorsun ki Allah allah..

Herneyse. Bunu 2 hafta önce Marmara park da da yaşadık. Giyim kuşamı kötü olan, kötü kokan tiksindirici tiplerden de değiliz. Nesi var bu kızların?

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi