User Tag List
Toplam 9 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 9 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
01/03/2018, 10:33 #1
Bu Kız Seviyor mudur Beni?
selamlar üstadlarım.beni biliyosunuz Murat / istanbul. sizlere bi sey danismak istiyorum.
bi kız vardı (bu kiza x diyecem) 6-7 ay once gayet guzel anlasiyoduk arkadas gozuyle bakiyodum ben, ama o bana eliyle kalp falan yapiyodu. sonra bi sure sonra yaninda bi erkek vardi sevgilin mi dedim hayir falan dedi. neyse ben bu kizin en yakin arkadasini (buna da y diyecem) seviyodum ama en yakin arkadasi beni istemedi muhtemelen o kizin beni sevdigini biliyodu. hatta bi ara ben disari cikacaktim x ve y'yi de cagirdim y gelmedi x de gelmek istemedi sonra y benim kiza kas göz falan bi seyler yapti.
bi diger mevzu ben y'yi ve birkac arkadasi disari sosyal aktiviteye cagirdim gelmedi x beni cagirsaydiniz gelirdim falan dedi
sonra ben y'yi biraktim bari x'e yani benim kiza yuruyeyim dedim, fakat sonra kiz bana pas vermemeye basladi. kanka ayaklarina yatti. sonra bu kizdan vazgectim.
simdi o kizin hala beni sevdigini dusunuyorum, benimle ugrasmasi, kiskanmasi, benimle konusurken bazen saclariyla oynamasi ve en onemlisi beni kiskandirmaya calismasi... ama hala kanka vs. diye konusuyoruz.
su belirtileri goruyosan seni seviyodur kardesim dediginiz noktalar var mi? bunun beni sevip sevmedigini nasil anlarim?
eyw.Kızlar iç güzelliğinize falan bakmaz, tipe, özgüvene ve paraya bakar. Dost acı söyler.