Bugün kızla tanıştık oturduk muhabbet ettik vs. Ama muhabbet hep normal muhabbetti. Yani kıza niyetimi belli edecek bir şey söylemedim(biliyo zaten niyetimi) ama bunu belirtemedim çünkü nasıl söylenir bu bilmiyorum. ya da daha nasıl yakınlaşılır bilmiyorum.

tamam açtım, muhabbet ettim, normal konuştum. sonra mekan değiştirdik. kızın arkadaşları mekana damladı. arkadaşıyla da konuştum. bitanesi(herifin ağzı çok iyi laf yapıyordu) beni gearladı ama pek takmadım çocuğu karşılık da vermedim öyle boşa sallamış oldu. diğerleriyle normal muhabbet etttim.

ama duygusal bağ kurma meselesini nasıl yapabilirim. sadece bu kız için demiyorum. genel olarak bir kızı benimle sex yapmak veya sevgili olmak istemesini sağlayacak duruma nasıl getiririm?

şu bağ kurmayı tam olarak çözemedim.

bilale anlatır gibi anlatırsanız çok sevinirim.