User Tag List
Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
19/02/2018, 09:51 #1
Ya y.rrak kafalının tekiysem..
Cemiyetin eski üyelerinden biriyim. Uzun sonra tekrar girmek istedim. O zaman hedeflediğim bir kişi için üye olmuştum ama zamanla işler değişti başka beraberlikler, aradan geçen yıllar, şehir değişikliği, köprünün altından akan sular vs. Şu an epey bir zamandır ilişkim yok. Sebeplerden bulunduğum iş ve diğer ortamlarda pek ilgimi çeken birinin olmaması ama en önemlisi isteğim yok. Bir beraberlik veya evlilik için göstereceğim çaba gözümde acayip büyüyor.
Sadece ilişki konusunda değil hemen her konuda isteksizlik ve motive olamama durumu had safhada. Başladığım ve bitmesi durumunda maddi kazanç sağlayabileceğim yazılım projelerim var yapmıyorum. Bakacağım dediğim dizi, filmler ve oyunlar bile öylece duruyor. Siteye tekrar üye olacağım dememle üye olmam arasında aylar var. Tüm bunlara rağmen vakit çok çabuk geçiyor. Gün hemen bitiveriyor.
Şu an yalnız yaşıyorum. Düzenli ortalama bir gelir, ortalama bir tipim var. Çok iyi olmasam da aynı çevre içinde bulunduğum biriyle tanışma ve ilişki başlatma konusunda pek sıkıntım yok. Ama bu isteksizlik beni geriye götürüyor. Eskiden de çok hırslı ve gayretli biri sayılmazdım ama son zamanlarda iyice zıvanadan çıkmış durumdayım. Bu duruma da gittikçe alışıyorum.
Bu duruma bir çare arayışında olup konu açmadım. Yapmam gerekenleri biliyorum aslında. İçimi dökmek istedim sadece.