Merhaba beyler
Bugün burdan bir arkadaşla konuşurken tekrar düşündüğüm ve uzun süredir farkettiğim bir durum hakkında konuşmak ve sizlerden bu konuda nasıl gelişmeleri sağlayabileceğimizi tartışmak ve öğrenmek istiyorum. Öncelikle kendimi yıllardır kadınlarla belirli bir seviyede geliştirmiş ve sahada (bunlardan habersizken bile ) bazı şeyleri denemiş başarı oranı yüksek olarak gören biriyim. Fakat son yıllarda sosyal medyadaki bu yükselişle artık çoğu oyunun sahada oynanmadığını, tanışmaların ortamda olsa bile arkadaşlıkların önce sosyal medyadan kurulduğunu farkettim ( özellikle instagrama geç katılan biri olarak bunun acısını çektim, çekiyorum ) .

Örneğin ; Ortamda 4 erkek 4 kızla çıkışta bişey içmek için anlaşıyoruz. Bu kadınlarla yeterli sohbeti ediyoruz ortamı alfalıyoruz ve numaralarını alıyoruz. Tam olarak istediğimiz kızı seçme konusunda serbestiz çünkü hepsi hayran. Eğer instagramınız yoksa yada düşük takipçili bir hesabınız varsa , kadının gözünde o ana kadar 9 olsak bile bu 7 - 7,5 a çekiyor kendini. Ve ivmemiz aşağıya döndüğü için toplamamız daha da zorlaşıyor. ( İlişkiler her zaman ivmelidir aşağı yada yukarı ) Hem bu kötü ivmeyi toplamak hem yükselmek en baştaki alfalıktan çok daha zorlaşıyor. Çünkü artık sizin hakkınızda belirli kalibre ve bilgilere sahip. (0 dan oynanan oyun, devamı getirilen oyundan daha kolaydır) . Geri kazanımı olduğunu biliyorum ama neden kazandığım seti tekrardan oynayayım?

Bu konuda neler yapılabilir?
Kendini geliştirenler nasıl yaptığını anlatabilir mi?
Verilen tepkilere nasıl tepkiler geri verilebilir ? ( hesapı yeni mi açtın ? çok takipçin varmış tarzı)