User Tag List
Toplam 10 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
15/02/2018, 22:18 #1
- Tebrik
- Konular
- 4
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Kızla nasıl sevgili olunmaz
6 ay önce bir fuarda çalışmıştım o zamanlar instagram dan bir kız eklemişti beni bende geri donmustum.İki hafta önce bu kiz bana instadan yazdı meğersem beni o fuarda görmüş beğenmiş yaka kartımdan adımı soyadımi ogrenip instadan takip etmiş.Neyse konuştuk öyle biraz önümüzdeki hafta yine bir fuar vardı ve ben yine calisicaktim kizda bende gelicem dedi ve geldi.Butun gün yanimdan ayrılmadı oda stantda durdu.Yavastan ilgi gostermeye basladim kolumu omuzuna attim sarildim filan geri cekilmedi.Neyse benim molalarim oluyordu 1-2 saate bir 15 dklik her molam geldiğinde kızla üst katta ki tenha koltuklara gidip muhabbet ediyorduk.Her molada dahada yakınlaşmaya başlamıştık ben saçını oksamaya filan basladim o da elimi tutup opmeye basladi.15dk bize yetmez oldu mola dakikasını geciyorduk artik o an bitsin istemiyor zar zor alt kata iniyorduk.En son aksam oldu fuar kapanmasina 30dk var biz stantdi kapadik diğer arkadaslar gitti bizde yine üst kata çıktık zaten tenha karanlık olan yerde bu sefer kimsecikler yoktu.Yan yana oturduk elimi omuzuna atıp yanağından öptüm dogruldum birden çenemi eliyle tutup kendisine çekti ve yapıştı dudaklarima.Araliksiz 25dk öpüştük ve abarttikda bayağı.Artik fuar kapanicak cikmamiz lazım çıkışa giderken bir köşe görüyoruz dayanamayip yine opusuyoruz asansöre biniyoruz yine opusuyoruz.Neyse zar zor attık kendimizi dışarı kızın ablası gelmiş onun yanına gitti bende eve doğru koyuldum yola.15dk geçti Demwick neden mesaj atmıyorsun?? diye bir mesaj aldım dedim dur daha 15dk oldu bi eve geciyim .Meğersem kız tribe girmis kacip gitcem sanmis(o kadar abarttirsak opusmeyi ilk günden olur böyle tâbi).Neyse çok uzattım hikayeyi kızla bir kaç gün daha yazistim bulustuk yine yiyistik baya(hatta boynumu morartti :@)Kiz eve geçince bana bu kadar sey yaşadık arkadaş olamayız neyiz filan diye sorular sorup darlamaya başladı beni.En sonunda ben böyle devam edemem sevgili değiliz yaptığımız şeylere bak dedi bende kızı kaybederim diye canım sevgiliyiz zaten dedim.Ertesi günler bana neden böyle davranıyorsun hiç yazmiyorsun biz nasıl sevgiliyiz filan demeye başladı.Ben de sen üzülme diye öyle dedim ben birisine bağlanmak istemiyorum bir ilişki yaşamaya hazır hissetmiyorum özgür olmak hayatımı yasamak istiyorum dedim ve ayrıldık.Arkadas olarak kalicaz dedik kızla yine konuşmaya filan devam ettik.Dun ben yapamıyorum bu kadar sevdiğim birisiyle arkadaş olarak kalmak beni üzüyor öyle böyle dedi benide tribe aldı bende üzüldüm aq.Dedim tamam canım haftasonu buluşur konuşuruz bunları dedim.Simdi kız beni seviyor bende seviyorum aslında tatlı hoş kız ama muhabbetti yok.Bu kızla sevgili olmadan özgür birisi olarak kızıda uzmeden nasıl takilabilirim buluştuğumuz zaman nasıl davranmaliyim ne demeliyim.
Sent from my MI NOTE LTE using Tapatalk