User Tag List
Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
09/02/2018, 23:45 #1
Kim ülen bu 👑PAŞA 👑
Vuhuuuuuuu 🔥
Selamlar selamlar selamlaaar
Abilerim,ablalarım ve tüm cemiyet dostları.
Ben cemiyet ile tanışalı birkaç yıl oldu,başlarda ücretsiz makaleler ve internetten başka ufuk açıcı yazılar okuduktan sonra hooooop dedim ben ihtiyaç duyuyorum gerçekten e madem de Paşayım hemen üyelik aldım ðŸ˜
Bu zamana kadar bekledim çünkü kişiye istediğini hemen verirseniz daha az değerli olur iyice ihtiyaç duyduğum anı bekledim ve şuan çok mutluyum
Vuhuuuu
Oyuna başlayaldan bu zamana kendimi çok geliştirdim,aradığım bir kıvılcımdı ve buldum.Ben kendisini devlet gibi gören biriyim kendimi geliştirmek için her yol mübah!!!
Sporu da denedim hala da ilgiliyim enstruman da çalıyorum orotoryolara da çıktım münazaraya da yabancı dil de öğrendim bunların bende çok etkisi vardır fakat bu kadroya bir de teknik direktör lazımdı ve cemiyet bu bilgileri nasıl kullanacağımı öğretti,varolsun!!
Ben etrafındakilere faydalı olmayı çok seven birisiyim,arkadaşlarıma müzik de olsun yabancı dilde olsun yardımcı olmayı bir keyif olarak görürüm,sonuçta insanlara seni sevmesi için bir neden vermeden nasıl sevilmeyi bekleyebiliriz ki ðŸ˜ðŸ˜
Neyse ufak da bir teşekkür ile bitiriyorum.
Cemiyete selamlar şuanki mutlu olduğum ilişkimde çok büyük payı var teşekkürler cemiyet üyeleri, teşekkürler Joker!!
PAŞA out!
-
Tebrik - 1 HELAL BROBuminKaganTR HELAL BRO dedi