User Tag List
Toplam 13 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Kadınla alışveriş yapmak
Konulanmış Görüntüleme
-
01/02/2018, 19:27 #9
Evet dostum ya insan istiyor ama olmuyor ya bazen o zaman aklı kalıyor işte
Onerileriniz için sağolun bu arada bu kız alttaki post ta yazdığım kizdi
Öncelikle geçmiş olsun sana bundan yaklaşık bir yıl önce başıma gelen bir olayı anlatayim.
Iş yerinde bir kız vardı gayet hoşuma da gidiyordu ben de cemiyette yeni takılmaya başlamıştım o zamanlar buradan öğrendiğim mehteran taktiğini kizda denemeye çalıştım.
Kizin yanına gidip sohbet ediyordum ertesi gün görmezden gelip en fazla merhaba diyip devam ediyordum böyle iki gün aralıklarla iki hafta falan konuştum son zamana doğru odasına gidince ben diğer oda arkadaşı kız odadan çıkıyordu bu ona işaret yapıyordu
Kıza kesinlikle duygularımı aciklamadim ama hoslandigimi ima ettim çok tatlı gülüşün var muhabbetin iyi yanında iyi vakit geçiriyorum falan diye
Bu arada kızın sevgilisi de var ama farklı şehirde çocuk
Foruma da yazdım hba joker ve diğerleri bol bol kino Yap dediler tabi ben o zamanlar utanıyorum acaba koluna dokunsam ne tepki verir falan diye neyse sonra kino yapamayınca kız bu sefer o kadar ima ediyoruz ama sen de tık yok falan gibisinden şeyler söylemeye başladı tabi bizde efendi çocuğun ya anlamamazliktan geldik
Tabi kızda sıkıldı ve ilgiyi kesti muhabbeti normal arkadaşlığa çevirdi yalnız o ilk başlarda çok kino yapıyordu
Gel zaman git zaman ben başka bir kız buldum bununla da normal arkadaşız ya anlatıyorum buna kız şöyle iyi böyle iyi falan diye bu da biraz kıskanır gibi oldu tabi bir de sevgilisiyle arası bozuldu
Ben de buna kino yapmaya başladım lan dedim ilk başta yapmadık bari şimdi arkadaş ayağına yapalım da iki kıza elleriz diye bir de artik sevgilim olduğundan sen ne yapıyorsun falan derse direk sevgilim var benim sacmalama diye kiviririm dedim.
Günler böyle geçmeye başladı şu anda hala aynı iş yerindeyiz kızla ara sıra disari çıkıp bir şeyler içiyoruz iş yerinden arkadaşlarla da çıkıyoruz ama öyle kaldı ileri gidemedim zamanında içimde de kaldı
Şimdi olsa odada onu öperdim bir yolunu bulup en fazla sen ne yapıyorsun derdi ben de de soru işareti kalmazdı ama emin ol her gün görmek zorunda olunca kızı bir de bir şeyler hissediyorsan ve uzaktan izlemek zorunda kaliyorsan benim gibi çok ağır gerçekten
Neyse sen eğer her gün görmüyorsun tavsiyeleri dinle kıza kino Yap ve öp olursa olsun olmazsa denedim olmadı dersin muallakta kalmazsin
Iyi şanslar
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Sent from my MI 5 using Tapatalk