User Tag List
Toplam 41 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
22/01/2018, 03:42 #1
Friendzone'dan Çıkılabilir mi?
Arkadaşlar, 1,5 ay tanıştığım ve düşüncelerimizin, deliliklerimizin, her şeyimizin çok iyi uyuştuğu bir kadına açıldım. Amaç süreci uzatıp "arkadaş olarak görüyorum" alanına girmemekti fakat sonuç yine bu oldu. Açılma sebebim ise hani mesela bir yere oturup kolumu açtığımda koluma doğru yaslanması, kaşlarımı düzeltmesi, yüzümle oynaması, gömleğimi düzeltmesi, koluma girmesi, elimi tutması vs. gibi aldığım bütün olumlu davranışlar. Bu davranışlar bir de bana ilaç gibi geliyorsun, senleyken hayatımın en mutlu zamanlarını geçiriyorum, çok eğleniyorum, çok mutlu oluyorum gibi sözlerle ve güzel çocuksun sen yüzün, gözün, kaşın falan güzel diye birtakım iltifatlarla süslemesi anlattığı erkek kriterlerine boy hariç uymam(1,90 falan istiyor sözde ama kısa sevgilileri de olmuş benim boyum da 1,78) gibi faktörlerdi. Tüm bunlara rağmen ben senin arkadaşlığını çok seviyorum gibi bir şeyin gelmesi hiç hoşuma gitmedi. Açıklaması da şuydu: Bir arkadaş vasıtasıyla tanışmıştık ve kendi aralarında beni o arkadaşına pay etmişler Bu arkadaş da hedef kızın yakın arkadaşı. Diğer bir söylediği ise bana bunları söyleyenler hep gittiler ben senin de gitmeni istemiyorum.
Fakat ben kendisini o şekilde göremeyeceğimi söyleyerek iletişimimi koparttım. Sonrasında ise bir şekilde görüştüm ve şuan arkadaş olarak devam ediyoruz. Araya giren mesafeden sonra ilk görüşmemizde ben hiçbir şey yokmuş gibi, olmamış gibi davrandım öyle bir olay ve hedef kızı fırsat buldukça bozum bu da sataşıp durdu bana, şöyle çirkinsin diye böyle sinirliyim sana diye falan. Sizce bu arkadaşlık alanından çıkıp bu kızımızı nasıl fethedebilirim? Desteklerinizi, yardımlarınızı, önerilerinizi, sorularınızı... Hedefe götürme ihtimali olan her şeyi bekliyorum sizlerden