User Tag List
Toplam 16 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
14/01/2018, 19:23 #9
- Tebrik
- Konular
- 28
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
yokya abi bir bok olmadı.dün eve gec kalmamalıyım deyip gelmedi görüşmeye.otobüsle eve dönerken benim çalışdığım mağazanın resmin çekip atdı akşamam ararım konuşuruz dedim(numarası bende yok daha) .tamam bakarız dedi akşam baya bir sohbet etdi.napıyorsun dedi hiç uzanıb şarkı dinliyorum dedim istersen gel başını omuzuma koy birlikde dinleyelim dedim.hayır ben qürurlu olduğum kadar cesaretli deyilim dedi.bende istiyorsun ams qururun izn vermiyor dedim .o evet dedi..deyeceğim kız 19 yaşında ben 23 .ailesi başqa bir ilde yaşıyor bu burda yalnız kirada kalıyor.beni istediğini biliyorum.ama çok sinirlerime dokundu dün akşam numaranı yazıyor son 3 rakamın kendin bul diyor.benim arkadaşımın eski sevgilisinin arkadaşı benim bahsetdiğim kız.bunların sınıfında bir orospu cocuğu var arkadaşımın ilişkisinide o bozdu yavşak paralı bir züppe bildiğiniz.onunla resmini paylaşmış hikayede bende onu kaldırmasını istedim.yok kaldırmam fln dedi bende sikerim öfke kontrolun dedim kendi kendime.hata yapdığımı bile bile ben hikayede polonyalı eski sevgilimle konuşmadan bir screen paylaşdım hikayede ilk bu bakdı sonrada bunun arkadaşı.devamındada engelle kaldır yapdım bir birimizin takibinden çıktık.arkadaşı yazdı neden böyle yapdın ümit verip biraz tartışınca böyle haraket yapıyorsun hepiniz aynısınız muhabetti yapdı biraz.neyse böyle sıçtık olaya.düşüncem kızı kıskandırmak değildi siktir etmekdi tüm sinirlerimi alt üst etdi.kaybetik napalım bu seferlikde böyle olsun.oyuna devam))