User Tag List
Toplam 16 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
13/01/2018, 03:20 #1
- Tebrik
- Konular
- 28
- Mentioned
- 1 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Önceden Fark edilmiş HBA tuzağı
Selam Arkadaşlar yazının başlığı biraz merak uyandırıcı neden HBA tuzağı?bunu yazını sona kadar okuduktan sonra anlayacaksın.
Abi şimdi başıma bir olay geldi.arkadaşımın eski sevgilisi ile ara sıra konuşuyoruz arkadaşlığımız devam ediyor.bu kızın universteden güzel arkadaşları var bende bir tanesinden hoşlandım.instada takib atdım kabul etmedi oda bana takib atdı kabul etdim 5 dakika sonra oda benim takibimi kabul etdi.aynı gün hiçbişey yazmadım.bir gün sonra yazdım konuştuk kız samimiydi.3 gün konuştuk baya bir ililer aldım bunları sırayla yazmak istiyorum.
Ben:B Kız:K
1.
B:mesajları okurken yüzündeki gülümsemeni hiss edebiliyorum
K:nasıl hiss ede biliyorsun?
Boğru hiss edip edemediğimi söyle nasıl hiss etdiyimi söyleyeyim
K:doğru hiss ediyorsun .nasıl hiss etdin?)
B:sol yukarı taraflardan gelen bir ses öyle olduğunu dedi K:neymiş o? )
B:aklından geçen
K:zekiymişsin))
Diger 3 ili son konuşduğumuz andan 25 dakika önceki konuşmamızda verildi .
ili 2.
hikayede sarışın bir kız çocukla resimimi paylaşdım .ay çocuk çok tatlı sende iyi düşmüşsün diye mesaj atdı sohbet etdik.ili
İli 3.
ben sınavları olduğunu düşündüğüm için sohbet esnasında seni tutmayayım yazdım.beni tutduğunu kim söyledi ama ben seni tutuyor gibime geliyor dedi bende seni düşündüğüm için dedim sınavların var diye yoksa seninle bir ömür konuşa bilirim dedim.oda bunu çok sevdim dedi sohbete devam etdik
İli 4.
benle neden konuşuyorsuna geldi mevzu bende senle konuşduğum zaman iyi hiss ediyorum problemleri unutuyorum dedim.peki ya sen neden benle konuşuyorsun dedim.oda sen benle neden konuşuyorsan bende onun için konuşuyorum dedi.biraz açsana dedim oda tam düşündüğün gibi yani dedi.
Kıskanclık üzerine mevzu devam ederken benden kıskanc olup olmadığımı sorudu bende yerine göre dedim.yani kıyafeti fln sorun etmem bir kadının giyimi onun karakteridir dedim(sırf böyle düşündüğüm için böyle dedim).kızlar kıskanılmak ister ama ben aşırı kıskancım dedi benimi korkutuyorsun dedim .oda hayır zeten bizde birşey olamaz arkadaş olarak kalıcaz dedi olay burda koptu zaten.(ben birdefasında lal bir kızla tanışmışdım numarasını vermişti kız ama biz arkadaş oluruz anca fln demişdi bende hayır olmaz ben senden hoşlanıyorum demişdim raporda yazmışdım hatırlayanlar olur belki. HBA hata yapdığımı söylemişdi tuzağa düşdüğümü demişdi.orda tabiki sadece arkadaş oluruz demem lazım olduğunu olmazı onun düşünmesini salamam lazım olduğunu demişdi .)bende bu defa tuzağa düşmemek için bencede sadece arkadaş oluruz ondan öteye gidemeyiz dedim.oda evet öyle dedi sınav günü onu görmeye gidecektim sözleşmiştik.seni görmeye gelicem dedim okudu cevap yazmadı bende daha bişey yazmadım olay böyle kaldı.instada hikaye paylaşır paylaşmaz hikayeme ilk 4 kişi arasında bakıyor..fikirleriniz nelerdir bilmek isterim