Arkadaşlar durumu kısaca anlatıyorum. Bi kızla tanıştım ve kız bana sapyoseksüel olduğunu söyledi. Ve ardından şunları ekledi sözlerine;

Biseyler basarmis ve basarmaya devam eden bunun icin cabalayan yerinde saymayan okuyan hep daha iyi olmaya calisan kendini gelistirmekte sinir tanimayan zoru seven pes etmeyen her vaktini degerlendiren farkli yollar bulan degisik fikirler gelistiren empati yapabilen hayatin seks olmadigini guzelligin gecici ve yapay bi kavram oldugunun farkinda olan oturunca saatlerce sohbet edebilecegin sohbeti seni etkileyen bos konuşmayan ama tek basina da konuşmayan insanlar

Bilmiyorum anlayabildim mi aslinda kitap okuyabilecegim bunu tartisabilecegim birlkte saatlerce calisabilecegim biri sosyal aktiviteleri olan insanlar

Baska erkekler gibi oturdugunda seks para mac sohbeti yapan degil gelismek amaciyla sohbet eden akli sadece burda olanlar

Bu yuzden dis gorunusten hicbi zaman etkilenmedim yani bi kafede olsam ve 2 erkek olsa biri cok yakisikli tek basina oturuyo giyimi yerinde olsa diğeri de tek basina oturan normal giyimli biseyler okuyan orda calisan biri olsa ben buna bakardim

Henüz daha tanışma kaynaşma aşamasındayız. Doğru adımlar atmak istiyorum ve sizin önerilerinizi almak istedim gencler. Bu kıza nasıl davranmak, nasıl konuşmak gerekir?

Bu işin sırrı nedir?