Merhaba arkadaslar,
Bir kiz var yaklasik uc haftadir taniyorum son iki haftadir hafta sonlari bulusuyoruz ve her gun mesajlasiyoruz genelde ilk mesaji o atiyor saat 12 ye kadar atmazsa Ben atiyorum.
Kizla ilk bulusmamizda bu arada Ankara da yasiyorum kizilayda selanik cd. Guzel bir yerde bira ve kahve ictik sonra evine biraktim arabamdan inerken yanagima bir opucuk kondurdu tabi benim emniyet kemeri bagli oldugundan fazla hamle yapamadim
Ikinci bulusmada yaklasik 7 saat vakit gecirdik once bowling oynadik ilk oyunu kazandim ikinciyi bilerek kayip ettim sonra bir seyler ictik daha sonra sinemaya gittik orada biraz yakinlasma oldu yani baslarimizi birbirne falan yasladik ama kiss sureli basini omzima falan koydu ama hemen cekti ben de cekingen biri oldugumdan hamle yapmadim Ara sira elimi omzuna falan atiyorum o yani

Simdi bir sonraki bulusmada Ben bununla en azindan opusmek istiyorum bunun icin yaz olda bir parka falan gider ciceklerle falan ilgileniyo gibi yapar tenha bir yerde girisimde bulunurdum ama malum kis Ankara da nereye gidersem biraz basbasa kalirim niyetimi cok belli etmeden biraz yardim edin arkadaslar bu arada Ben 26 kiz 25 yasinda isin acigi o beni tavladi o olayi da anlatayim
Bunla sosyal bir ortamda tanistik bir hafta sonra bana mesaj atti su kitap sen de var mi diye Ben de var dedim sana getireyim
Zahmet etme falan dedi
Yok ne zahmeti karsiliginda bir kahve ismarlarsin odesiriz dedim ondan sonra bulustuk falan iste

Derdimi anladiniz iliski konusunda tecrubesizim yaklasik 6 aydir bu forumda takiliyorum bir ele atin su ise