User Tag List
Toplam 42 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Meslektaş
Konulanmış Görüntüleme
-
22/12/2017, 09:21 #39
Bence bu kızdan iş çıkmaz artık, şu saatten sonra kızın gözünde ihtiyaçlı gibi görüneceğime bir daha yazmam daha iyi
Konunun geldiği son noktada; doğal dediğimiz yeteneklilerden falan olmayan bazı adamlar gayet günlük sıradan muhabbetlerle, hatta belli çekingenliklerini taşımaya devam ederek kızlara karşı bizim yapacağımız negleri sataşmaları falan yapmaya cesaret edemeden biraz ağır ağır da olsa birşekilde hallediyorlar işi. Bu adamlar benden daha mı rahat yani diye sorabilirsin daha mı toklar daha mı cesurlar ki muhtemelen değiller, yoksa görece cahil, çekingen veya kadınlar hakkında az şey biliyor- vs ne dersen de- olmaları, uçmayı bilmeden negler acelecilikler bir takım hızla ilerleme çabalarından daha mı iyi sonuç veriyor? belki en azından az oyun oynadıkları için daha az açık veriyorlardır. Bu çok fazla şey yapmaya çalışıp henüz hiçbirini adam gibi oturtamamış olmanın verdiği sıkıntı olabilir mi diye soruyorum mesela ben, yada tamamen sosyal ortamın yarattığı bir sonuçtur o adamların başarı gibi gözüken durumları..
ve cevabını da bilmiyorum belki tamamen yanlış bir gözlem, elbetteki buradaki herşeyi iyi birşekilde uygulayacak seviyeye gelince bu adamlardan üstün oluruz ama ara ara bu tarz sorular aklıma geliyor özellikle de iyi iş çıkardığımı düşünüp erkenden çuvallayınca.. Açılıştan falan bahsetmiyorum bu arada
emin olduğum tek birşey var o da tecrübe, tecrübe kazanmak, tecrübe olarak görmeyi bilmek bunların önemi
bir de jokerin dediği gibi 10 kızdan 9uyla olmuyorsa 1iyle olacak, ki bunun için kelebek gibi uçup arı gibi sokmaya gerek yok, bol bol denemeye ihtiyaç varKonu verdict tarafından (22/12/2017 Saat 09:23 ) değiştirilmiştir.