User Tag List
Toplam 9 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 9 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
10/12/2017, 02:49 #1
1 gundur dusunuyorum bulamadim ... ?
Merhabalar uzun zamandir giremiyordum , telefon yeni elime geldi
Dun aksam 20.00 civarı kızı aradim mesgule atti bir daha donmedi ...
Seruveni en basindan anlatiyorum , genel olarak hatalarim nelerdir ?
Bulundugum ortam lise . Bu okula geleli 3 ay oluyor. Yeniyim daha ama herkes tanir. Basarim yuksek. Okulda en iyi ben giyinirim , iyi bir vucudum var . Sosyal statum okulda yuksek . Dedikodusu yapilan cocuk ... vs her neyse
Olaylar 8 gun once cuma gunu basliyor . Sınıfta onumde oturan bi kiz var . 7. Ders gectim bunun yanina oturdum . Muhabbet acmaya calisti , konustuk , fiziksel temas baya oldu aramizda.
Kızı da tanitiyim : okula her gun guzel gelen (makyaj+iyi giyim) ve bakimli olan seksi bi kiz. Okulda cok sosyal bi kiz degil
O gün öyle geçti . Pazartesi günü ilk 3 ders hiç s*klemedim . ( kız tam önümde oturuyor ) 4. Ders yanına oturdum , bir şeyler yedim ."Bugün ters tarafından mi kalktın ?" Elimdeki bademi gostererek " yer misin " dedim
2-3 dk sonra
Yine muhabbet açmaya çalıştı . " beni niye düğününe cagirmadin" dedi gülerek. ( arada böyle dalga konustugumuz oldu :d)
" cumartesi cagirabirlim " dedim.
Güldük . Ondan sonra ayrıldım. O gün baska bir sey olmadi
Salı günü
Ilk 4 ders bir sey olmadı .konuşmadım hiç . Dersin sonunda öbür ders yanındayım dedim. Öğle arasına çıktım
5. Ders derse geç kaldım . Hoca " sınıfta 4 senedir bulunan birini kaldırdı (ben 2 aydır siniftayim). Ikiniz de beni 3 kelimeyle tanimlayin dedi. - (psikolojiyle de ilgiliyim biraz siniftakiler de bilir bunu). Söyledim vs. Hoca uzun uzun anlattı benim söylediğim üzerinden kendini . Herkes etkilendi :d
Kızın yaynyina oturdum . Dalga gectik hocayla " hoca buga girdi simdi depresyona filan giricek "diye
Eglenceli gecti muhabbet . Sessizlik oldugunda o devam ettirmeye calisti. Benim hocayi anlatmam uzerinden , ona beni bana anlat dedm .
Zayifliklarin var ama bunlari gostermiyorsun . ( 3-4 farkli cumleden sonra anlatabildi anlatmak istedigini )
Gecmiste bir seyler yasamissin dedi. Daha sonra " eger karsına biri cikarsa hersey daha farkli olur " ( burda kendini bana mi yaziyor :d )
2 ders oturdum yaninda . Eglendik guzel gecti . Bi ara yuzugune bakabilr miyim dedi ? ( yuzukler,bilelik, saat,kupe de takiyorum. Tavuskusu daima ise yariyor ) hafif dokundum yuzuge "cikmiyor " dedim
Sonra sessizlik olustu . Eline bir sey aldi oynamaya basladi. ... Bunun elini aldim elime. Koluna bilekligimi taktim . Cok buyuk geldi . Dalga gectim " oraya 2 tane kol girer be diye "
Komik mi dedi tatli bi yuz ifadesyle
. Sonra bilekligi o bana takti , takarken heyecalandi " ellerim titriyor " dedi.
2 ders boyle gecti. Diger ders yerime gectim. Bana bakti "yanima gelsenee" yapti. Ben de " aaaa xxxx i yalniz biraktim ama " dedim. Sonra kiz bana " cumartesi dugunune cagircak misin "
"Belli degil" dedim
Sali gunu boyle gecti.
Carsamba kiz okulda yoktu
Persembe sabah yumruk tokusturarak gunaydin dedm. Yuzuk elini acitti. " onla niye vuruyorsun " dedi gulerek. Ben de bi daha vurur gibi yaptim
.
5 ders hicbir sey olmadi. 5.dersin sonuna dogru kafasini koyup uyumaya basladi. Mutsuz bi hali vardi. Dokundum buna " hadi kalk disari cikalim "
Disari ciktik . Burda bi hata yaptim genel olarak sessizlik olusturmamaya calistim. Hep bir seyler anlatmaya calistim . O anlatmaya calisti ben yine dur ben anlaticam dedm. Eglenceli gecti. Sadece ikimizin anladigi , bildigi birkac sey hakkinda da konustuk. Sinifa geldik. Bu arkadaslariyla konusmaya , yuzu gulmeye basladi. Bugun de boyle gecti. Persembe bitti.
Cuma sabah okula girerken saclarimi duzeltiyordum . Karsidan geliyor bu arada da o . Aramizda 40 metre var. Kiz gulumsedi . Ben de guldum. Yan yana geldik " tamam tamam yakisiklisin anladk " dedi gulerek.
" naber moruk" dedm :d
" iyi babalik senden naber" dedi gulerek.
Hadi gorusuruz dedim , o da dedi . Isim vardi o gun girmedim okula zaten.
Aksam eve geldim (dün ) 20.00 civari bunu aradim bulusmaya cagiricam . Mesgule atti bir daha aramadi. Dedim acaba öldu mu whatsappta cevrimiciydi .
Olaylar boyle. Hatalarim nelerdir ? Bulusmak istedigi halde bir anda ne oldu ?' 1 gundur geri donmedi