User Tag List
Toplam 6 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 6 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Ortamı Terkettim
Konulanmış Görüntüleme
-
09/12/2017, 13:44 #1
Ortamı Terkettim
Merhaba dostlarım, bu akşam 3 kız (1'i hedef 2'si kankaları, hedef olan kız ufaktan benden hoşlanıyor) 4 erkek AVM'ye gittik. Bowling,12D sinema, Air Hockey vs. aktivitelerde bulunduk. Hedef olan kızdan bayağı ili almış olmanın keyfini yaşarken canlı müziğe gitmeye karar verdik. Ancak yolda giderken telefonum kırıldı ve bu sebepten üzerime bir mutsuzluk çöktü. Masaya oturmuş kahvelerimizi yudumlarken ve canlı müziği dinlerken müzisyen genç (tahmini 2 yaş benden büyük) ortama üşüyormuyuz diye seslendi. Hedefimdeki kız donuyoruz diye bağırdı bunun üzerine müzisyen beni belirterek deri montlu arkadaşa söyle montonu sana versin dedi. Hava buz gibiydi götüm donuyordu bende duymamazlıktan geldim arkadaşlarım bana bakıp güldüler ben umursamadım sessizliğimi korudum. Bir de bunun üzerine müzisyen bu şarkı eski sevgililerinize gelsin diye seslendi ve eski sevgiliye hakaret içeren bir şarkı söylemeye başladı. Bunun üzerine benim hedefimdeki kız ''Allah onların belasını versin'' diye bağırdı ve bağıra bağıra şarkıya eşlik etmeye başladı. Cemiyetteki okuduklarımı gözümün önüne getirdim ve hedefimdeki kızın benim bulunduğum ortamda eski sevgililerini anmasını beni kanka durumuna düşüreceğini düşündüm. Ortamdaki eski sevgili muhabbetini engelleyemediğim için ve bir anda bu baskıdan bunaldığım için herkese ''benim işim çıktı sizlere iyi geceler'' deyip hepsiyle tokalaşıp oradan uzaklaştım. Ben kalkarken hedefimdeki kızda kankalarıda çok bozulmuştu. İyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama bir anlık baskıya dayanamadım sizce öyle bir ortamda yapılacak en mantıklı hareket neydi?
Kadınlara, Aşka ve Sevgiye İnanmayı Bıraktığım Günden Beridir Mutluyum. Yoksa Sen Hala Bu Zırvalara İnanıyor Musun?