Sevgili cemiyet dostları,
Sizin sormak istediğim bir şey kadınlarla ilgili değil daha çok sosyal ortamda aktif olma ile ilgili. Cemiyeti keşfedeli iki ay oldu ve kendimde bazı gelişmelerin olduğunun farkındayım. Şuan üniversite üçüncü sınıfa gidiyorum ve birinci sınıftan itibaren arkadaşlık ilişkilerim fena olmasa da okul dışında bir yerlere gitmek buluşmak konusunda ve sosyal ortam konusund herkesle muhabbetim vardı fakat sadece merhaba merhaba kısmına yürüte biliyordum. Aslında benim kafama Taktığım bu konu lise dönemimde itibaren arkadaşlık ilişkilerine verdiğim bu kadar önemden kaynaklanıyor. Lise dönemim çok iyi geçmedi arkadaşlarım tarafından kabul edilmedim bu yüzden sınıfta neredeyse hiç arkadaşı olmayan birisi yedim. Beni dışlayanlar öğle arası yemek yemeğe çıkıyorlardı ben de onlarla çıkmak istediğim zaman benden gerçek anlamda kaçıyorlardı ve gelmek istemiyorlardı. Ve sanırım bu ben de travmatik bir etki oluşturdu ki hiç sosyal bir insan olmadığımı ve kimseyle okul dışında bir şeyler yapamayacağımı, kimsenin beni buluşmaya Çağır uyacağını düşünüyordum. Üniversite birinci sınıfta mümkün olduğunca insanlarla tanışmaya çalıştım bunun üzerine gitmeye çalıştım. Aslında dört veya beş kişilik bir arkadaş grubum olmuştu ve o sıralar memnun gibiydim çünkü en azından ilk defa bir grubun içine girebilmiştim. Daha sonra grup dağıldı ve üniversite ikinci sınıfta neredeyse hiçbir gruba ait değildim. Öğle yemeklerini tek başıma yiyordum arkadaşlarla ders ortamı dışında neredeyse hiç muhabbet edemiyorum. Şuan iki aylık yiyeyim ve Eylül Ayı’nın başında cemiyeti keşfettim. Cemiyetten öğrendiğim şey şu ki sosyal ortamın peşinden koşmak yerine sen kendine yatırım yapacaksın ve bu yatırımın sonucunda insanlar sana gelecek çünkü gelişmiş erkek çekici erkektir. Ağlamanın bir anlamı yok. Cemiyeti bulduğumdan beri elimden geleni her şeyi yapıyorum. Fonu şarj metodunu okudum aslında bunun tam bana göre bir şey olduğunu düşündüm çünkü sosyal ortamda başarılı olma konusunda çok fazla takıntım var. Fakat bunu yapınca insanlarla muhabbetim oluyor ama yinede insanlar tarafından bir yere çağırmak istiyorum fakat hala bunu yapabildim söylenemez.

Size sormak istediğim şey şu ki sosyal ortamda ortam yapmak için neler yapmalı bu konuda tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız? Benim sosyal ortamdan beklediğim en azından haftada birkaç kez arkadaşlarımla bir araya gelmek ve onlar tarafından çağrılan bir insan olmak... gördüğünüz gibi bu konuda çok takıntılı hissediyorum kendimi. Ortam yapma konusunda tecrübelerinizi ve fikirlerinizi benimle paylaşır mısınız?