Arkadaşlar merhaba

Görübtü olarak soğuk biriyim az konuşurum ama insanlarla ilgilenirim de.

Yeni bir ortama girdim iki ay önce. Benden dört beş ay önce giren bi arkadaşım var. Arkadaş demeyelim de arkadaşın arkadaşı.

Şimdi bu çocuk beni ortamdan dışlıyor. Sorun bu. Nasıl? Halısaha yapıyoruz meslek topluluğundan arkadaşlarla. Çay iççez çıkışta. Benim işim var gidelim dedi. (arabayla eve bırakçak) Eve bıraktı. Hop 10 dk sonra maçtan çocuklarla kafe sonra yemek. Çocuklar benim de arkadaşım. Yalan söylüyor. Mesela meslek topluluğu davet veriyor ben daha kayıtlı deilim bilmiom. Haber vermiyor. Zorunda değil ama hemşeriyiz. tanışıyoruz.

Neden böyle yapıyor birkaç fikrim var yazayım ona göre tavsiye verin lütfen beyler

O özel okudu ben devlet. Birçok kişi yüzüne vurdu özel okumasını. Yanlış. Maalesef birgün babası babamla oturuken şöyle bi şey oluyor: babası övünüyor oğlum ortalama kastı vs diye. Babam da özel okudu diyor. Kötü.

Çekici kılan ilk üç unsurda ben açık ara öndeyim belki de bundan rahatsız. Ama o da Fulşarj yapıyor. Sosyal ilişkileri daha iyi benden. Ben biraz daha soğuk duruyorum. Bu zaten dışlamasına imkan sağlıyor

Ben bunu nasıl bertaraf ederim. Sizce gidip konuşmalı mıyım?

Yazarken diğer çocukları biraz daha şarjlamaj geldi aklıma. Değerli önerilerinizi alayım beyler lütfen.