User Tag List
Toplam 5 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 5 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
28/10/2017, 02:10 #1
Merhaba Kendimi Tanıtayım...
20 yaşında bir gencim... Daha önce kızlarla çok fazla tecrübem olmadı olanlarda genellikle ''lose'' ile sonuçlandı. Kız tavlama forumlarında takılmaktan ve ordaki bahsedilenleri defalarca kez uygulasam bile işe yaramamasından açıkçası kaybetmekten sıkılmış birisiydim. Oyundan ''Çapkın Radyo'' diye bir izletiye şans eseri denk gelerek haberdar oldum. İçimden ilk başta ''bu mallar neyin tatavasını yapıyor aq'' diye geçirdim. Sonra içimden bir ses ''Ya haklılarsa?'' dedi ve izletide tavsiye ettikleri ''The Game'' kitabının pdf'sini indirdim. Kitabı okudukça ''acaba bunlar gerçekten doğru mu? Olabilir mi?'' diye geçirdim ve Google'a ''PUA'' yazdım. Amacım sadece Wikipedia'da kelime anlamını okumaktı ancak karşıma ''PUA Cemiyeti'' çıktı. İçine girdim ve makaleleri biraz gözden geçirdim... Sonrası malum Şimdiden kendime olan güvenim arttı, kızlar konusunda başarılı olabileceğim inancı arttı, dünyaya bakış açım değişti, davranışlarım değişti... ve daha fazlası... Açıkçası dostlar aranızda olmaktan çok mutluyum... Tekrardan herkese ''Merhaba''...
Kadınlara, Aşka ve Sevgiye İnanmayı Bıraktığım Günden Beridir Mutluyum. Yoksa Sen Hala Bu Zırvalara İnanıyor Musun?
-
Tebrik - 1 HELAL BROverdict HELAL BRO dedi