User Tag List
Toplam 32 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
21/10/2017, 21:44 #1
Onlineden Sevgili ve ilgi sorunları
Değerli cemiyet dostları,
Yaklaşık bir ay önce Online’dan bir kızla tanıştım yaklaşık bir hafta sonra numara kapatması ve o kapatmadan bir hafta sonra buluştuk. İlk buluşmada kc yaptım ve bu olaydan sonra haliyle doğal olarak sevgili olduk. Bu olaydan Üç gün sonra ikinci buluşmamız oldu. Şimdi şöyle bir sıkıntım var ki ikinci buluşmadan sonra kız telefonlarımı açıyor fakat çok isteksiz konuşmuyor mesajları kısa cevaplı oluyor ne olduğunu sordum zaman moralim bozuk mutsuzum falan diyor. Yani ben kendisine bunu sordum zaman sebebini ben de bilmiyorum diyor. Ben üstüme düşen görevi yaptığımı düşünüyorum. İkinci buluşmamız bundan üç gün önce oldu ve son iki gündür WhatsApp’ta aktif olduğunu görüyorum çevrimiçi olduğunu sormamam gerektiğini düşünüyorum fakat maalesef sormaya devam ediyorum bu aslında doğru bir şey değil sorduğunda da arkadaşlarımla sohbet ediyorum sınıf grubuna bakıyorum ödevi için bakıyorum falan diyor. Ben şu anda kız kendine gelene kadar fazla bir şey yazmamayı ve umursamamayı tercih ediyorum sizce doğru mu yapıyorum? Çünkü mesaj atmaya devam edersem yapışkan davranacağını düşünüyorum. Yoksa bunun yerine kızın kendini daha iyi hissetmesi için devam etmeliyim yoksa umursamamalı mıyım görüşlerinizi bekliyorum