User Tag List
Toplam 50 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
28/10/2015, 17:51 #31
- Üyelik tarihi
- 20/10/2015
- Mesajlar
- 16
- Tebrik
- Konular
- 5
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cemiyet İngilizce Kursu Açılmıştır - %100 Bedava -
Aslinda en guzel Ingilizce'yi ogrenme sekli malum yurt disina cikmak. Eger yurt disina cikamiyorsak dahi Ingilizce yasayabiliriz.
Ben Amerika'da yasiyorum daha dogrusu okuyorum. Okula girebilmem icin TOEFL diye lanet bir sinavdan yuksek bir puan almam gerekiyordu. Ben de baktim kurslarla bir yere kadar. Kendim de birseyler katmaliyim o zaman Ingilizce yasamaya karar verdim.
Ingilizce altyazili diziler izlemeye basladim. Ingilizce haber izleyip okuyordum. Yolda giderken kendi kendime Ingilizce konusuyordum. Onemli olan ne kadar iyi konustugum veya okudugum ya da dinledigim, izledigim bir seyin ne kadarini anlamam degildi benim icin. Sadece biraz anlasam yeterdi. Dizilerde ilk baslarda hicbir sey anlamiyordum. Sadece mimiklerden kapmaya calisiyordum. Biraz ozguvenim gelince Skype'tan yabanci kadinlari eklemeye basladim. Ve onlarla sohbet etmeye calistim. Boyle boyle gelistirdim kendimi. Onemli olan Ingilizce'ye surekli maruz kalmak.