Yes beybiler. Anladım ki sektör gittikçe büyüyor ve rakabet artıyor. Dün benim karıyı açmış bi herif.

Akşam bi yere gidicez. Küçük çocukları var. Bizim hatun dedi ki "benim bi barby bebek almam lazım" eyi dedim sen git işin bitince ben seni alırım.

Yer: Ankara KENTPARK AVM

eleman afadersiz diyerek girmiş sete. sonra sizi gördüm çok güzeldiniz dayanamadım. falan sonra hemen anlık randevu kasmış. Vaktiniz varsa bir şeyler içelim falan. Bizimki "teşekkür ederim ama eşim dışarıda bekliyor" demiş.

Anlaşılan eleman kadınların baştan savmak için söylediği sevgilim var / evliyim kalkanlarından olduğunı sanmış olacak ki. " Hiç evli birine benzemiyorsunuz, sizin evli olacağınız asla düşünmezdim" falan demiş. Bizim ki de bir şeyler dedikten sonra "kusura bakamayın diyerek" ayrılmış.

Benim hatun gelmiş bana anlatıyor ama takıldığı nokta şu. " ne demek evli birine benzemiyorum. ne demek istiyo yani" falan ahshadhahshdahd

ayrıca her şeye rağmen " çok kibar bi çocuktu" dedi.

BUnu niye söylüyorum. Benim kendi karım. Evli. kocası benim. Sürekli laf atan efenim bir şeyler yapan öküzlerden şikayet eden bir kadıın. diyor ki " adam kibardı"

Yani kendini taciz edilmiş , sarkıntılık edilmiş gibi hissetmedi. Bence bu önemli..

--- Burda mı lan akşam kentparkta benim hatunu açan burda mı? :evil: :evil: :evil: