Sevgili Cemiyet Üyeleri

En başından beri bu cemiyete gelen arkadaşların sorunu aslında kızlar değil diyorum

Eğer öyle olsaydı her konuyla ilgili makale ve forum yazıları okunur ve bu iş çok kolayca çözülürdü

Ama öyle olmuyor.

He tabi kendini kurtaran arkadaşlarımızın sayısı oldukça fazla

Peki sikinti ne?

Ben çevremde ki yalnız erkekleri ikiye ayırıyorum

1-Adam tamam olmuş ama tecrübe eksikliği olduğundan kadınlar konusunda sıkıntı çekiyor.Bu adam kolay yola gelir

2-Dünya yansa adamın sikinde olmayacakmış gibi yaşayıp ama herşeyi sorun edip ve hiç bir şey yapmayan tayfa.Genel bir ilgisizlik ve ruhsuzluk hali.

1.grup bu formu bulduğu zaman cennete düşmüş gibi oluyor ve yaptığı hataları görüp gidip tecrübe kazanmaya başlıyor.Yola çıkıyor yani ve istediğini de alıyor

Bugün muhatabım 2.grup

Ya arkadaş bir şey yap be

Kilosu fazla diyorsun ki olum biraz kilo ver.

Ya ben böyle iyim diyip içinden dertleniyor,ya şimdi spor salonunu dünya para diyor (sanki oraya gitmek zorunda yarraım),ya da bir şey yemiyorum kilo alıyorum diyor

Yani hep bir bahane.

Birde bizim millette garip bir gaza gelme huyu var.

Bir gaza geliyor haftada 6 gün spor çok sıkı diyet.Bakıyorsun 2 hafta sonra büyük pizzayı gömüyor.spor salonuna da parayı gömülmüş gitmiyor.Nerden baksan zarar

Lan arkadaşım ne gaza geliyorsun.Onun yerinde haftada 3 gün yap sürekli yap.Sıkı diyete gerek yok hamuru tatlıyı bırak ama sürekli yap.Kendini boğma ki sürekli olsun

Gelelim başka meseleye

Adamlar her şeye karşı ilgisiz

Elektirik mühendisliği okuyan arkadaşlarım var Tesla kim onu bilmiyor

E şimdi sikermisin sabaha mı bırakırsın

Müslümanım diyor hayatında açıp okumamış Kuran da ne yazıyor diye

Ateistim diyor o konuda da tek bir argüman kuramıyor

Ya da adamı evde yalnız bıraksan acından ölecek amk

Sürekli dışardan yemek söyleyen adam benim en sevmediğim tipdir

Ulan 2 tane tavuk kızartıp bir salata yapamıyorsan ben sana ne diyim

Siyaset ya hiç siklerinde olmuyor ya da körü körüne bağlı oluyorlar bir partiye.Neden çünkü ilgi yok kardeşim

Cenaze oluyor gitmiyor,düğün oluyor kalkıp oynamıyor

Yani bir hayat akıyor iyisiyle kötüsüyle

Karışman gerek içine

Adın ahmet mi

Ahmet diyince diğerlerinin aklına seninle ilgili bir şey gelmesi lazım

Bir baskın karakter özelliğin bir baskın ilgi alanın olması gerek

Karıyı kızı siktir et

Bu hayata tutunmak için gerekli bu.