User Tag List
Toplam 7 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 7 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
01/07/2015, 17:17 #1
- Üyelik tarihi
- 17/05/2015
- Mesajlar
- 18
- Tebrik
- Konular
- 8
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Güzel başlayıp tırt olan ilişkim
Herkese merhaba arkadaslar. Cemiyete yeni katildim.
Kisa sure once sacma bir sekilde biten iliskim icin yardiminiza ihtiyacim var. Giden gitti de belki bundan sonra ne yapabilirim.. nasil davranilirim.
24 yasindayim. Kiz da oyle . Ayni is yerinde calisiyoruz. Devlet kurumunda. Ikimizde burada calismaya yeni basladik. Bu kizla 1 hafta kadar arkadas gibi takildiktan sonra opusmeye, yiyismeye basladik. Her bos buldugumuz yerde yakinlasiyorduk. Bi 20 gun felan boyle surdu.
Daha sonra kiz whatsapdan felan yazisirken biz neyiz demeye basladi. Hep kacamak cevaplar vererek gecistirdim. Aslinda bu cok da eglenceliydi benim icin. Kizin bile hosuna gidio gibi gelmisti. Neyse kol kola yuruyorduk hep sokaklarda. Calistigimiz yerde dedikodumuzu yapiyorlardi. Bunlar daha yeni basladi ne hizlilar , bunlarin arasinda ne var vs ? Tabi kizada verdigim telkinlerle biz bunlari hic sallamiyorduk.
Biz neyiz sorulari dev edince karar verip sevgili olduk.1 hafta sevgili gibi takildik. Kiz bu surecte sevgili olmadan oncede ayniydik simdide ayni hicbir sey degismedi gibi laflar ediyordu. Sevgili olunca ona karsi ilgim biraz daha artmisti ama asagi yukari sevgili degilken ki gibi davraniyordum.
Neyse gecen gun whatsapdan sey yazdi; biz sevgili olmak icin acelemi ettik dedi. Ben san karsi tabikide bos degilim ama sevgili olacak kadar istiyor muyum bilmiyorum dedi. Ben ne hissettigimi bilmedigim bir iliski yasamak istemiyorum dedi.. saana neyiz biz diye sordugumda beni tersleyip daha sevgili olmak icin acele ettigimizi soyleyecegini dusunmustum ama sen ole yapmadin ve sevgili olduk acele ettik dedi.
En iyisi biz ayrilalim ben ne hisettigimi bilmedigim bir iliski yasamak istemiyorum dedi. Ben de ona whatsapda bunlari konusmayacagimizi yuz yuze konusuruz dedim. Iste konustuk ben buna ondan hoslandigimi bizim ney oldugumuz sorusunun sacma oldugunu ,onemli olan yasadiklarimiz vs laflar ettim
Bana ilk baslarda cok heyecanliydi ama simdi GECTi. dedi.
Ben de tamam dedim. Gidiyorum ben dedi. Yanimdan ayrildi ve hayatimdan.
Beyler ben napmaliyim. Bundan sonra bu kiza karsi nasil davranmaliyim. Oyle sevdigim asik oldugum biri deil ama hoslanma vardi biraz bide opusuyorduk guzel oluyordu.
Ha bu arada is yerinde bana yazdigini dusundugu bi kiz var. Onla konusmami istemiodu. Dun ben bu kizi instagramdan takip edince bana sey yazdi ; hemen gidip onumu takip ettin ,yazdi . Ben de buna dukkanin onunu kapama dedim. Bu da oylemi soyleseydin kalabalik yapmazdim bastan cekilirdim dedi.
Ben galiba sevgili olunca cekiciligimi yitiriyorum. Ya da hic cekici degilim sadece ilk baslarda bi sekilde umursamaz tavirlarimla onu etkilemistim.
Bilmiyorum.
Ne yapmam lazim en azindan bundan sonra buu kiza nasil davranmam lazim. Ayni is yerindeyiz ergenler gibi yuzunu kacirmak sacma geliyo bana..
Yorumlariniz degerli. Buyrun