User Tag List
Toplam 13 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
04/01/2015, 02:47 #1
- Tebrik
- Konular
- 6
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Kız öptürmedi beyler, +yeni oyun
Evvet onca taklalara kinolara diğer zımbırtılara rağmen kız öptürmedi :evil:
Kızla tanışma ve hemen hemen sevgili olma da diyebileceğim rapor burada.
Yılbaşı günü kızın staj çıkışında buluşacaktık, ve planlarıma göre öpecektim.
Hatun stajdan müşterilerle ve şefiyle kavga etmiş kendini kötü hissettiği için gelmek istemedi, inceden sana ihtiyacım yok mesajını ve ardından tribi bastım.
Qualify çok iyi tutturamasakta, (kızı ve kendi ismimi karaladım google indeks'ler filan)
[img size=640]http://i.hizliresim.com/99gp6o.png[/img]
Cuma günü buluştuk (02.01.2015). Yarım saat kadar beklettim kızı.
Sarıldık muck muck, sonra D&R de biraz oyalandık kızın simetri hastalığını tahmin etmiştim, zamanında banada OKB teşhisi konulmuştu bana yardımcı olan, John C. Parkin'in Siktir Et kitabını önerdim üzerine bir iki konuştuk başka kitaplarada baktık.
Bershka ya girdik, biraz gezindik, ne var ne yok diye bakmış oldum bende. Bershka ya girmemin sebebi çok taş hatunların olması, kız onları gördükçe yanıma iyice sokuluyordu.
Jeliboncuya gittik, yemesi en ilginç olanları seçtim :evil:
Gezerken yedik, bazen durup yedik, hele bir tanesi o kadar ekşiydi ki kıza yedirirken bir sürü malzeme çıktı hahha
Atari salonuna indik, air hockey yaptık 3 el. İlk iki el yendim. Dalga geçtim, elinin hamuruyla yapamayacağın işlere karışma dedim, bir de zombili oyun vardı silahlı, onu da deneyelim dedik, o hemencecik öldü zaten, bende fazla dayanamadım :silly: (iki kişilik modda daha çok geliyormuş)
Külah dondurma aldık, dondurmama yemem ve onun yemesiyle bir çok malzemede buradan çıktı. Bir yere çömdük, muhabbet ettik sağdan soldan.
Burada parantez açıyorum, bir oyun keşfettim
Oyunu keşfettikten sonra ha siktir bunu bende yapıyordum niye daha önce uygulamadım dedim. Avrupa daha nasip olmadı. Ama toplumumuzda çiftleri yalnız bireyler kıskanıyor ve istemli/istemsiz bir şekilde bir göz atıyorlar. Kimi rahatsız edici, kimi değil. Böyle bir şey düşünmedim o tabi riske girdim ve,
- Tatlım herkes beni kesiyor rahatsız olmaya başladım
Nasıl yani olduktan sonra, kim baktı kim bakmadı diye süzdük milleti bütün bekarlar baktı arkadaşlar. Ve hatunda ki etkisini görmeniz gerekiyordu. Söyleme şekli geliştirilebilir, derin düşünmeden bu kadar.
Oyun hakkında yorumlarınızı da merak ediyorum.
Ekler de yiyecektik, çeşit çeşit, kızın teli olduğu için yiyemedik, önünden bakarak geçtik öylece, bunu da söyledim zaten
Dışarı çıktık, fetonun yerine girdik biraz ısındık hava buz gibi ben dondum (belli etmemeye çalışsamda), kitaplara bakarak aa bu tam sana göre, bunu okuman lazım, kitaplar absürt olduğu için bu yorumlar neg gibi oldu aslında.
Çıktık. Işıklara gelene kadar göz dudak göz dudak baktım biraz, ışıklar yandı, trafiğin ortasında klişe öpüşme yöntemlerinden beni öpmek istiyor musun dedim pat değdi değecek derken, kafasını çevirdi.
Acaba yolunda ortasındayız diye mi geri çevirdi diye düşündükten sonra bir kaç defa daha denedim, sonra kasmadım. Yanaktan takıldık
Aklıma gelen nedenler,
[ul]
[li]Ağzı kokuyor olabilir. -yanımda sürekli sakız bulundururum, teklif ettiğim de almamıştı tellerinden dolayı[/li]
[li]Comfort sağlayamamışımdır. -ki böyle bir şey olsaydı, rahat takılmazdı ve metroya gidene kadar yanaktan öpmezdi[/li]
[li]Kendine ait kuralları vardır, bu kadar kısa sürede öpücük vermiyor olabilir.[/li]
[li]O an kendine güveni tamamen gitmiş olabilir[/li]
[/ul]
Metrodan dağılacaktık, yol boyunca biraz daha dolandık vitrinlere filan baktık. Bende ileri ki projelerimden bahsettim, web adresim whatsapp durumunda yazıyordu zaten açıp bakmış ne var ne yok diye.
Elimden geldiğince özetlemeye çalıştım.
Evet, bu kız neden öptürmedi sizce ey pualar.