Kadınları tavlamaya çalışırken kadınlara olan saygınızı yitirme riskiniz vardır. Bunu unutmayın. Bu büyük bir risktir. Oysa şunu düşünmelisiniz.

Hedef diye seçtiğiniz kişi kim? Çapı ne? Size denk mi?

Sadece memeleri ile kalçasının boyutlarına bakarak karı seçerseniz, sadece yanınızdakinin endamı ile başkalarının dikkatini çekmek isterseniz, sadece bu karı ile yattım, bir çaktım bir de yer çaktı diye hava atmak için yanıp tutuşuyorsanız, ez cümle seçici değilseniz, alfa da değilsiniz demektir.


Elbette bir erkeğin daha az seçici olması doğanın kanunu. Sperm dağıtıcıları, postacılar… bunlar normal.

Ama midesiz olursanız, bir süre sonra mide ilacı kullanmak zorunda kalırsınız. Zira siz de insansınız. Puayım, alfayım, aslanım, koçum ben, dünyanın karısını düdüklerim ben diye kendinize gaz verirken, içinizi boşaltmayın…


Test ettiğiniz şeylerde ‘başarı’ya ulaştığınızı sandığınız noktalarda, açıklamanız ‘la bu kadınlar mal’ şeklinde olursa şayet, nerede durduğunuza bir daha bakın derim ben.


Kime selam verdiğimiz, kiminle güldüğümüz, kime dokunduğumuz bizim hakkımızda çok büyük ipuçları verir. İnsanlar sizi belli bir sosyal ortamın içinde değerlendirirler. Sadece size bakarak karar vermezler.

Kadınlarda bu durum daha da belirgindir. Yani sürünün içindeki erkeklere bakarken sürünün kendisini de değerlendirir. Nerede tanıştığınız bu açıdan önemli olabilir bazen. Sizin DHV dediğiniz şey de aslında sizin kendinizi farklılaştırma çabanızın bir sonucu.

Kadınlar kılık kıyafetleri, makyajları vs. ile kendilerinin ne kadar farklı olduğunu anlatmaya çalışırken, erkekler de DHV’lerle, sevimli piç, ful şarj vb. ile kendilerini ortaya koymaya çalışırlar.

Lakin ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz.

Çünkü söz uçar… gerçek eninde sonunda ortaya çıkar.


Tüm kızların şimdilerde moda diye daracık kotlarının altına rugan pabuçlarını giymeleri sizin için ne kadarlık bir farklılık ise, bazen sevimli piçi oynamak, takmam ben abi kimseyi, bana ne ya, ben uçarı biriyim, diye tutturmak da o kadarlık bir farklılıktır.


Sevimli piç ile tanışmak güzeldir eğlencelidir. Eğlence ise bu işin en önemli bölümüdür. Kızların o seksi pabuçları olmasa dünya daha az güzel bir yer olurdu. Bunu iyi biliyorum. Ve sanmayın ki karşıyım bunlara.

Ama yine de;

Tüm teorilerin dışında bir benliğiniz olduğunu unutmamak gerekir. Hayatın gerçeğinden uzağa düşmemek gerekir.

Tüm kızların ağzını yayarak ‘merrrrrrrrrrrba’ demesi ile tüm erkeklerin sevimli piçim ben diye zıpırdanmalarının da bir sonu vardır.

Çünkü hayat merrrrrrrrrrrrba ile başlasa bile başını kaşıyarak, noldu ya ben anlamadımki? Diye bitireceğin bir şey haline geliverir sonunda.

Çünkü her insan- eninde sonunda- layık olduğu şey ile karşılaşır.