[hide]merhaba arkadaşlar benim sürekli takıldığım bir yer var ve çözemiyorum.o yüzden size sormak istedim

şimdi indirekt açılış yapıyorum ve numarayı alıyorum.bu konuda problem yok kız numarayı kendisi veriyor.çöp numara değil mesajlaşıyoruz.ama sorun burdan sonra başlıyor.

mesela kızla mesajlaşıyorum 1 dk sonra cevap geliyor lakin işi buluşmaya, görüşmeye, kahve içmeye getirdiğim zaman(dolaylı ya da direk yoldan) kız direk mesajlaşmayı kesiyor.ondan sonra cevap gelmiyor, geç geliyor,bahaneler geliyor vs. yani buluşamıyorum.ya da kız 1 saat müsaitim sadece falan diyor.malesef her kızla da anlık randevu yapamıyorum.ve herşey burada tıkanıyor.bir de şöyle bir sıkıntı var ben kıza yazmasam kızlar genelde bana yazmıyor..mesajlaşmalarda yine esprili takılıyorum.mesajlaşmayı araç olarak kullanıp buluşmaya geçmeye çalışıyorum.

ben nerede hata yapıyorum?genelde esprili bir insanımdır acaba fazla espri yaptığımdan mı oluyor?neg,itme-çekme falan yapmıyorum yoksa bundan mı oluyor?hala iyi çocuk olduğumu düşünüyorum yoksa bundan mı oluyor?number close'u nasıl yaptıysam mesajlaşmayı o tarz devam ettiriyorum.bazen rutin kullanıyorum bazen kullanmıyorum.dhv fazla olmadığı için mi böyle oluyor?piçlik kısmımı eksik acaba?acaba şu 'sevimli piç' olayını yanlış mı yorumluyorum?espri falan yapmadan düz bir şekilde mi takılmalıyım?[/hide]