User Tag List
Toplam 2 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 2 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: Multi Arkadaşlık
Konulanmış Görüntüleme
-
08/02/2014, 03:50 #1
- Nereden
- Ankara
- Tebrik
- Konular
- 371
- Mentioned
- 50 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Multi Arkadaşlık
Senelerdir aslında kullandığım bir terim. Cemiyetin üyelerinin çoğu biliyor. Yazıların içinde geçiyor vs.
En temel ve kısa tanımı ile hem seks yapıp hem seviştiğin arkadaştır. MUlti fonkisyonel den çıkardım bu terimi
Şimdi dersen ki.. Jokere bak, yaraaamın anteni kırk yıllık fuck buddy olayınu bize multi diye kakalamaya kalkıyor.
bu FB değil hacım . onda sikiş sokuş üzerine döner ve şehevi arzuların giderilmesinden ibarettir.
burada ise mesele arkadaşsındır. Sinemaya da gidersin muhabbet edersin arada sevişirsin.
e madem öyle ben bununla neden sevgili olmuyorum diyenler var. ol canım sen olmak istiyorsan kimse bir şey demez.
ama multi sürekli ilgi istemez.
kıskançlık yapmaz.
gerçi genelde multi olanlar seninle sevgili olmak ister de sen sevgili olmaya yanaşmadığın için multiye razı olurlar. Bir süre ümit beslerler falan işte böyle olaylar.
Yazalım burada yeni gelenlerden birisi bu multi neymiş diye ararsa terimler kısmında bulunsun"Cemiyet Sıçmayı Önlemek içindir, sıçtığınız boku temizlemek için değil" - JoKeR
Cemiyette YAZAR olmak ister misin ? TIKLA ( Makale Altına Nickinizi yazın piliiz)