Eskiden olsa jokerin son bahsettiği olay ile taşak geçerdim herhalde.
Lakin anlattığı şeyde çok fazla doğruluk payı vardır.Ben de geç fark ettim.
Bilimsel olarak açıklaması şöyledir:
Bir erkeğin masturbasyon ve sex sırasında ürettiği spermin niteliği aynı değildir.
Masturbasyon sırasında vücudun isteği yaşlı ve ölü sperm hücrelerini dışarı göndermek ve kabiliyetli,dölleme bakımından güçlü spermleri üretmektir.Çünkü eskiyenlerin yumurtayı dölleme ihtimalleri yoktur.Yani masturbasyon yapmak istiyorsak bu vücudumuzdaki sperm kalitesinin düştüğündendir.
Hatta bu yüzden ateşli hastalıklar veya enfeksiyonlu hastalık geçirenler iyileşmenin ardından direk 31 çekmek ister.Çünkü spermler yarra yemiştir efenim.Vücud kendini iyi bilir:Eğer karşısına bu halde bir verici kadın çıkarsa onu doğurtama ihtimali azaldığını iyi bilir.
Hatta ve hatta gerçek bir seks öncesinden 2-3 gün önce masturbasyon yapma isteğimiz rastlantı değildir.Çünkü karıyı doğurtmak ihtimali artsın diye masturbasyonla eskimişleri boşaltıp,üretkenliği iyi olan spermleri arttırırız.
Gelelim jokerin dediğine.
Sen buluşacağın zaman vücud zaten kendini sex ihtimaline hazırlamıştır,"yumurta avcısı" denen sperm türleri fazlalıkla depo edilmiş ve o ana ayarlanmıştır.Gider 31 çekersen bunları dışarıya ziyan edersin.