User Tag List
Toplam 37 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
06/06/2010, 07:24 #11
- Nereden
- istanbul
- Tebrik
- Konular
- 14
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:arabada yada parkta bira içmek
Junkie yazan:
geçen sene mekana gitçez öncesinde içioz kavga çıkmış orda polis geldi bizi kavga edenler sandı sabaha kadar nezarette durduk bizimkide öyle bi şans
hele yanımda güzel bi kız varsa artist gibi elimde de icki..polislerin ters ters bakışını üzerimde hissediyorum..ekip otosuyla yanımızda arabayı durdurup bir şey yapmadan dik dik bakmalarına bile rastladım da sallamazdan geldim
kavga ve alfa erkeği konulu yazımda da bahsetmiştim. polisten bırakın medet ummayı,güvenliğinizi sağlamalarını beklemeyi,başınıza bela olmamışlarsa şükredin.
uyuz oluyorum,eğitimsiz,silahlı,artist geçinen ezik tipler. maaş oluyolar bi de bunun için. askeriyenin bile kendince mantığı var da bunlar \"maaşlı mafya\". kimse de sevdiremez bana bu tipleri. bu güne kadar bana bi zararları olmadı ama verdiğim vergiye rağmen bi yararlarını da görmedim.
8 aydır burada yaşayan kanadalı bir arkadaşımın söylediği ve zihnime kazınan o cümleyi bir kez daha tekrarlıycam \" Sizden cok daha az vergi verdiğimiz halde (maaş kesintisi oranında dünyada sayılıyız) polisi aradığımızda bizimle en iyi şekilde ilgileneceklerinden eminizdir ve en küçük sorunda ararız. Ve bizi özel iznini göstermeden aramaya ya da kimlik sormaya kalkarsa ona polis kimliğini sorma hakkım vardır ve ertesi günü kovulacağını bilir o yüzden izni yoksa arama yapamaz\"Özgürlük;New York'da bir anıt adıdır.