User Tag List
Toplam 1 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 1 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
02/06/2010, 20:12 #1
- Tebrik
- Konular
- 55
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
KADIN-ERKEK İLİŞKİLERİNDE ZİHİNSEL BAKIŞ
Merhabalar arkadaşlar...... Tavlamanın zihinsel sürecinden bahsetmek istiyorum sizlere bu makalede..
Bildiğiniz gibi basitçe şu tabir hep dillerdedir oyuna başlarken \"kadınları gözünüzde çok büyütmeyin, küçük dağları ben yarattım rahatlığında yaklaşın tutumunuz bu olsun, o zaman daha rahat olabilirsiniz\"
Kendimden anlatayım, oyundan haberdar olmadan önce güzel bir hatunla muhabbete girdiysem, ilgi işareti aldıysam hemen yelkenleri indirirdim, bir ilişki yaşamak için shut yaklaşımlarım olurdu, oyunu öğrendikten sonra kadınların üstüne titrememe kararı aldım,
Kaba tabiriyle oyuna başlıyordum tanışıyordum farklı pencereden hayatı algılama şeklimi gösteriyordum ili\'leri aldıktan sonra, en hassas nokta başlıyordu, kadının karar verme süreci
Şimdi;
Bu açıya bir kadın aslında açıklık getirse harika olur, fakat gelgelim ki joker\'in dediği gibi kadınlardan ilişkiler konusundan fikir almak hata oluyor, bazı gerçekleri kendilerine bile söyleyemiyorlar..
Oyundaki hedefimiz 9-10 numara hatunları tavlamaksa bilmeliyiz ki, kolay lokma olmamalıyız(Oyunun içinden bir örnek vermek gerekirse hepimizin bildiği Style kadının kinosu karşısında bunun için bana 100$ vermelisin diyor), çünkü bu tarz hatunların yelpazesi zaten geniş biz o geniş yelpazede tek adam olmalıyız..
Bu 10 numaraların karşısına zaten seçenekler çıkıyor günde 20 herif falan asılıyor, biz oyuncular ise seçenek yaratma kabiliyetimizle yükseliyoruz yani biz günde 20 ili alacak kıvama bir anda gelemiyoruz,
o nedenle rekabete sokuyoruz, direk hedefe yönelmiyoruz, neg atıyoruz ve evet 10 numaraların ilgisini çekiyoruz..
Amma ve lakin, kendi gerçekliğimiz, yaşam stilimiz, birden fazla 10 numara hatunla muhabbetimiz yoksa, sadece o 10 numaraya kilitlenip kalıyoruz, bazılarımız gözyaşı döküyor, Fakat bir kadın için bizim önemimiz yok..
çünküüü o şarj etmiyor zaten erkekler ona sürekli geliyor biz olmazsak bizden başkası olacak, bizim hissettiğimiz duygular kadınlar için önemsizler bunu çözdük ve \"ben sana tüm sevgimi verdim vicdansız\" gibi arabesk modlara girenlerden değiliz,
Oyuna başladıysak zihinsel sürecimizi davranışlarımızı farklılaştırdığımız ölçüde de değiştirmeliyiz, oyundaki her enstürmanı kullanmalı ve doğru ölçüde aksettirmeliyiz,
DHV\'lerimiz bizi yukarı çıkartıcak
Neg\'lerimiz onu bizim seviyemize getirecek
Kandırıklarımız bizi değişik karakter yapacak
Beden dilimiz kendimizi daha iyi yansıtmamızı sağlayacak
Hikayelerimizi, rutinlerimizi güzel kılacak ve (biliyoruz ki sözlü anlatım iletişimin %10\'u) yüksek seviyeye çıkartacak,
zihinsel tutumumuzla karşı tarafa kendi içimizde yüklediğimiz anlam oyunumuzda asıl noktayı koyacak..
Tabi bunlar oyunumuzu geliştirdikçe 7 numara 8 numara........10 belki de 11 numaralara kadar yükselecek..
Olabildiğince çok şarja çıkmanın ve ili toplamanın yollarını bulduktan sonra tüm kapılar açılacak..
Saygılarımla BerkiaNo..Geleceği tahmin etmenin en iyi yolu onu tasarlamaktır.
Russell L. Ackoff
-
Tebrik - 1 HELAL BROZala HELAL BRO dedi