User Tag List
Toplam 37 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
29/09/2012, 22:28 #1
ERKEN Mİ DAVRANDIM ACABA ? (SENİ ARKADAŞ GÖRÜYORUM KLİŞESİ)
Bu yolda insan ne kadar tecrübeli olduğunu düşünse de öyle olduğunu zannetse de günün birinde değişik ruh haline sahip bir hatun ona ayar verebiliyor. Belki de bu da onun tecrübesi...
Lafı fazla uzatmayayım,
Çalıştığım işyerinde gayet güzel, tecrübeli olduğunu her halinden anlaşılan, normal hatun standardının üstünde olduğunu belli eden yani ne bileyim, alfa erkeğinin bayan cinsinden olan bir hatunla ilgilenmekteyim.
Tanışıklığımız iki üç haftadan bu yana devam etmekte.
Bu zaman zarfında ilk önce msn akabinde telefon ve en son buluşma ile sonlanan bir süreç yaşadım.
Yapmış olduğum plan neticesinde hatundan hoşlandığımı düşündürüyor ancak söylemiyordum. Sanki kendisi değilmiş de başkası varmış gibi.
Hatunları arafta bırakmak gerekiyor.
Hatun tabi ki bunu biliyor farkediyor ve üzerime doğru gelmeye başladı. Hatta geçen hafta sonu bana hoşlandığım kişinin kendisi olup olmadığı yönünde mesaj attı ancak cevap vermedim ve pazartesi yine sordu, bende seni beğeniyorum dedim, güzel olan herşey gibi dedim (hatun lafın tersinden anlamaya gayet elverişli bir cins). İşte bundan sonra hatundan soğumalar başladı gibi. (Daha doğrusu ben geriye yönelik düşünmeye başladığımda bu cümleden kaynaklandığını anladım sonra). Yine hatun o gün akşam beni kahve içmeye davet etti gittik bir yere hatunla konuştuk ancak ben iyice kastım. Sanki normal melih değil gibiydim. Neden heyacan yaptım bilmiyorum belki de hatunu gerçekten istememden olabilir bu. Sonuç olarak hatunun bu görüşmeden sonra benle ilgisizleşmeye iyice başladı. Bunu nasıl anladım? attığım mesajlara cevap vermemeye falan başladı. Bu arada hatunun çalıştığı birimdeki diğer insanlarla arasında sorunlar olduğunu da söylemeliyim. Buluşmadan iki gün sonra bulunduğum ilden başka bir ile akşam otobüsü ile ailemi görmeye gittim, otobüste iken pat hatun aradı. Ağlıyordu, zor durumda olduğunu bir iki kişiyi telefonla aradığını ancak ulaşamadığını bu nedenle beni aradığını söyledi. İşyerinde büyük bir bunalıma girmiş ve evinde üstünü bile çıkarmadan yattığını, yemek yemediğini hava değişikliği istediğini söyledi ve sinemaya gidelim mi dedi? bende otobüste olduğumu falan anlattım (şansımı sikeyim) o da niye ailemin yanına gittiğimi, evli olup olmadığımı, yanımda koltukta birisi olup olmadığını falan sordu. Ben ailemin olduğu ilde eve kadar bu hatunu teselli ettim. Hatun hatta saçının rengini beğenip begenmediğimi bile sordu bu telefon konuşmasında. Akabinde eve geldiğimde telefonu kapattım tabi, daha sonra tekrar arayacağımı söyledim, evde yemek yedik falan ben hemen hatunu aradım. O da eve yemek sipariş ettiğini yemek yediğini kendine geldiğini ağladığını ve çeşitli kararlar aldığını söyledi. Ha hatun kahve içtikten sonra bu sefer bana seni arkadaş görüyorum bu şekilde kabul et nakaratını söylemeye başlamıştı. İşte iki saattir karşımda ağlayan, çıkış arayan hatun gitmiş yerine dünyayı farketmiş kendine gelmiş biri çıktı ve yine seni arkadaş görüyorum şarkısını söylemeye başladı. Bu arada telefonda biraz tartıştık ve ben telefonu kapattım bir daha da açmadım. Ertesi gün de buna biraz fırça attım. Sonra dün akşam hatunla güzel güzel mesajlaşırken (ki kendisini neşelendirmek eğlendirmek adına yapıyorum bunu) şak diye \"aşk hayatım karışık sen bunu bilmiyorsun tabi seninle bu konuları konuşmadık, özel hayatla ilgili problemlerim var sen bana arkadaş gibi davranmazsan ben daha çok üzülürüm seni yanıltmayı istemem, tabi erkek arkadaşımın olduğunu bilmemen normal sohbet oldukça arkadaşlık oluyor paylaşımlar oluyor ben seninle tanıştım iyi bir arkadaşım olacak dedim, dertleştiğim üzüntülerimi paylaştığım akıllar alabilicek biri ama neyse senin benden hoşlanman işleri karışık hale getirdi (hatuna hoşlandığımı söyledim, söylemek zorunda kaldım artık bilsin istedim arkadaşlar demek ki yanılmışım) bunu göz ardı edemeyiz seni arkadaş olarak görüyorum ve kaybetmek istemiyorum, ben sana aynı duyguyu taşımıyorum seni arkadaş olarak kabul ettim ve sen bu duygularda iken arkadaş olmamız zor arkadaş olarak görüşmek istersen tabi ki mutlu olurum, ama sohbet böyle uzarsa gerekirse görüşmeyelim ne diyorsun \" gibi yukarıda özet geçtiğim ve sizin yorum yapma olasılığınız için yazmaktan çekinmediğim mesajlar gönderdi. Bu arada son olarak kendisine \"ciddi düşünüyorum\" demiştim. (Aklımı skm) Bunu üzerine hatun telefon açtı ve sanırım yazarak anlatamıyorum gibisinden konuştu. Biraz geçmişe yönelik konuşma geçti söz yine \"arkadaşız sen beni tanımıyorsun benim bir ilişkim var il dışında, kopukluk yaşıyoruz,çok ciddi problemlerimiz var seni arkadaş olarak görüyorum vs\" sözlerine geldi. Bu arada bende sinirlendim biraz çünkü iyi bir gün geçirmemiştim ki bu konuşmalar gecenin 00:30 gibi dolaylarında geçti. Bunun üzerine hatun iyi bir hafta sonu geçirmediğni, dört gözle hafta sonunu beklediğini (üniversiteden bir erkek bir kız arkadaşı yanına gelecekmiş, nişanlılarmış diye söyledi. Bu arada benim hatun yalnız yaşıyor) hafta sonu görüşmeyelim aramayalım mesajlaşmayalım sonra pazartesi tekrar bu konuyu yüzyüze konuşalım ama benim son sözüm belli senin son sözün belli gibisinden laflar etti ve telefonu kapattık.
Şimdi....
Hatun hakkında başka bilgilere gelince;
-Hatunun bir dakkası bir dakkasına kesinlikle uymuyor, kendisiyle konuşurken bile kendimi çok dikkatli olmak zorunda hissediyorum çünkü ters dönüveriyor (bir keresinde dolabında hiçbir şey olmadığını acıktığını söyleyince bende kendisine konuşma sırasında ne biçim kadınsın insan bir şeyler falan alır dedim ancak bu çok çocuksu bir söyleyiş tarzıydı ve fazla aldırış edilmeyeceğini düşündüm ancak güzel güzel giden bir muhabbet bile bu tartışma bile hatunun bu söze takılması neticesinde sona erdi. Tabi gönlünü alana kadar neler çektim
-Kesinlikle kendisine bakan oturup kalkmasını bilen giyim kuşam yerinde, etkiliyici bir konuşmaya sahip biri.
-Kesinlikle bulunduğumuz ortama göre standart üstü.
-Çalıştığımız kurumda ben amir sıfatındayım, hatun biraz da bundan etkilenmiş olabilir?
-Üç haftadır tanışıyoruz, erkek arkadaşı olduğunu ilk defa dün akşam söyledi....(Belki test yapıyor olabilir ancak doğru olma ihtimali de var ve bu şekilde düşünürsem belki o şahısla arası iyi değildi o dönem ve şimdi arayı düzeltmiş olabilir??)
-Kırılma noktası kendisinden hoşlanmadığım değil beğendiğim şekilde söylemem akabinde akşam buluştuğumuzda biraz kasmam, bunun neticesinde hatunun zannettiği şekilde biri olmamam olabilir diye düşünmeye başladım.
-Bütün bunlar kendimi bıraktığım kilo aldığım, kendime bakmadığım ve çeşitli rahatsızlıklar geçirdiğim bir döneme rast geldi.
Not: Hatunun hafta sonu dinlenelim düşünelim pazartesi konuşalım fikri ne ola onu da anlamadım çünkü kafam durdu.
Not: 2) Hatunu arayıp sormasam bu sefer o beni arayacaktır buna eminim deli dolu biri.
Not :3 ) Genel olarak bu dönemlerde (arkadaşız tribinin olduğu dönemlerde) bir kaç hafta arayıp sormama tavsiye ediliyor. Şimdi ben pazartesi aramasam ve bir kaç hafta konuşmasam bu hatun beni muhakkak arayacaktır ki bu arayıp sormama hususu da boşa olacaktır.
Not: 4) Buraya değişik bir kişilik başlığı altında hatunu nasıl etkilediğim ve mutlu sona eriştiğimi yazmayı düşünüyordum ve bunun için gelmiştim ancak işler 180 derece tersine döndü.
Sonuç: Bundan sonra ne yapmalı bilmiyorum? Belli ki eski formumdan bayağı uzaklaşmışım, bunda iş hayatına aşırı konsantre oluşumda var....