merhaba arkadaşlar,

uzun zamandır sessiz kalsamda aslında forumu yakından takip ediyorum.forumla tanıştıktan sonra benimde hayatım değişti.çapkın olarak bilinir oldum çevremde, (bana göre)birçok kadınla beraber oldum ve öğrendiklerimle arkadaşlarıma da yol gösterdiğim oldu. başta joker ve wonderwomen olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim.

zaman geçti ve sonunda bir kıza gerçekten aşık oldum. 6-7 ay süren bir takipten sonra sonunda sevgili olmayı başardım ve 1 aylık bir ilişkimiz var.

o benim için çok değerli ve sorunlar yaşamamak için fingirdediğim 4 kadını ve potansiyel olarak gördüğüm 2 kadını tamamen hayatımdan çıkarttım( hata yaptığımı düşünüyorum ama bu kararı aldım. patlamaz işallah

sevgilimin sürekli mesajlaştığı başka bir şehirde yaşayan eski bir arkadaşı var. herife uyuz oluyorum ama pek belli etmiyorum.benim kıza ilgi duyduğunu düşünüyorum.

bu gece ben , benim hatun ve 2 yakın arkadaşımız buluştuk. sevgilimi ve arkadaşlarımı aldım arabayla gideceğimiz yere doğru yola çıktık sevgilim birisiyle mesajlaşmaya başladı. bir değil iki değil yavaş yavaş sinir olmaya başladım ama bir şey demedim. sonra gideceğimiz yere vardık. oturduk ama sevgilim muhabbetten koptu ve hala mesajlaşmaya devam etti.

ben artık dayanamadım ve sevgilime döndüm ve \" hayırdır yeni bir sevgilimi buldun ? kiminle mesajlaşıyorsun bu kadar\" dedim

sevgilimde o bahsettiğim samimi arkadaşı olduğunu söyledi ve sessiz kaldı. bende sevgilim muhabbet etmeye değil mesajlaşmaya gelmiş hadi kalkalım gidelim dedim. arkadaşlarım olmaz dedi hemen. bende bütün gece sevgilimin yüzüne bile bakmadım.

herkesi bırakıp eve gittikten sonra sevgilim beni aradı ve konuştuk . ben yaptığının doğru olmadığını ,ben kızmasam bütün gece mesajlaşacağını bana ve arkadaşlarımıza saygısızlık yaptığını söyledim. o da beni uyarabilirdin ve sonra konuşabilirdik herkesin önünde beni rencide ettin. yalnızken bunu konuşmalıydık dedi ve \" hayırdır yeni bir sevgilimi buldun ?\" lafımın çok ağır olduğunu söyledi ve beni kontrolsüzlükle suçladı.

daha sonra konuşarak tatlıya bağladık ama benim aklımda soru işaretleri kaldı. yaptığı şey için cezalandırmam gerektiği için bu şekilde davrandım ama yöntemim yanlış mı oldu bilemiyorum.

arkadaşlarımızın yanında tartışarak hata mı yaptım.

\" hayırdır yeni bir sevgilimi buldun ?\" sözü çok mu ağır.

bu tarz sorunların genel olarak bütün ilişkilerde yaşanabileceğini düşünerek sizin fikrinizi almak istiyorum.

teşekkürler