User Tag List
Toplam 238 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
22/07/2012, 04:55 #31
- Tebrik
- Konular
- 10
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Cvp:EN GÜVENDİĞİM OLAY GÖRÜNTÜM
Poyraz yazan:
Mesaj sayımdan anlayabilirsiniz.Ota boka mesaj atan biri değilim.
Önceki mesajımdan ve AYAZ adlı şahsın cevabından anlayabilen birşeyler anladı.
Şimdiki mesajımı,önceki mesajımda farklı şeylere odaklanan,asıl mevzuyu kaçıran iyi niyetli arkadaşlarıma yazıyorum.Çakma profillere ve bu konunun sahibine yazmıyorum.Herkes üstüne alınmasın lütfen.Bu konuya son mesajım.O yüzden polemik yaratmayalım.
Önceki mesajımdaki konunun özü ;
-Benim tipim kimsenin umrunda olmamalı zaten.Dış görünüşümle ilgili kimseye de birşey söylemedim.Kime ne ?
Herkesin şekli kendini bağlar.(bu konuya değinmekten bile rahatsızlık duyuyorum ama anlaşılmamış)
-Burada kimseye hava atacak durumda değilim.Amacımın bu olmadığını da anlarsınız eski mesajlarımdan.Hep en güçsüz yönlerimi buraya yazıp (en yakın arkadaşlarıma bile anlatmadıklarımı) çözüm aradım.
-Hava atmaya kalksam göt olurum zaten.Burada ne adamlar var saygı duyduğum,benden kilometrelerce ilerde olan.
-Forumlar fikirlerin paylaşıldığı yerlerdir.İnsanlar düşüncesini yazıp çıkar gider.
Konunun sahibinin sorunu daha önce duymadığım türdendi.
Kızların bir adama böyle bıktıracak kadar sulanmalarına çok şaşırdım.O tipi merak ettim doğal olarak.Gördüğüm hiçte abartılı birşey değildi.
Bugüne kadar yaşadıklarımdan,gördüklerimden yola çıkarak düşüncem; bu tipe (sadece tipten bahsediyoruz çünkü sadece tipime geliyor dedi) rahatsız edecek kadar kız gelmez.
-Yanlış anlaşılmama sebep olan hatamı biliyorum,kendimden örnek verdim.Hava atıyor,kıskanıyor gibi anlaşıldı.O yüzden düzeltiyorum,benim konunun sahibinden en az iki kat daha yakışıklı arkadaşlarımda var.Onlarıda rahatsız etmiyor kızlar.
-AYAZ adlı arkadaşı rahatsız edecek kadar ilgi gösteriyorlarsa bile kendini diğer yönlerde de geliştirip mükemmele yakın bir adam olacak işte çözüm belli.Günlerce cevap aranacak ne var bunda ?
Ayrıca götürsün kardeşim,ankaranın bütün kızlarını götürsün,hepsiyle birden evlensin,harem kursun banane ?
Kıvanç istediğini götürür diye kıskançlıktan çatlayan varmı ?
İstediğini götürür ama şuan azra akınla.Diğer kızlar boşta yani.
O yüzden beni gram ilgilendirmez.
Cemiyeti seviyorum,samimi bir ortam olmasını istiyorum,kirlenmesini istemem.
Arkadaşın konusunu da samimiyetsiz buldum.Bana göre tamamen ilgi ihtiyacından açılmış bir konu.
Bu sadece benim fikrim ve tüm forumlarda yapıldığı gibi,fikrimi yazıp çıktım.
Bana oradan sallamanıza hiç gerek yok.Siz samimi bulur,çözüm ararsınız,adamı dünyanın en yakışıklı adamı olarak görür hatta isterseniz ilah yaparsınız buda beni ilgilendirmez.
Benden bukadar...
1: Bu başlığı ilgi üzerine kurulduğunu her mesajında dile getirmek zorunda değilsin
2: Daha önceden de dile getirdiğim gibi \"İnsanların kendine göre büyük diğer insanlara göre küçük sorunları vardı\" Bunu irdelemek sana değil kimseye kalmaz aslanım.
3: Bu dediğim şeylerde bir çok insan yanlış düşündüğünü söyledi. Ve hala bunu inatla sürdürmek, bir insanın kendisiyle yarışmaktan başka bir şey değildir.
4:Buraya her insan, her türlü kişisel sorunlarını yazmakla özgürdür. Sen bu sorunları ancak kendi çapında değerlendirir, kendi çapında yorum yaparsın. Yani o yüzden kendi çapında yorum yaptığın için düşündüklerini buraya yazmak zorunda değilsin.
5: Ve ben aslanım.. Ben kendimi bildim bileli kızların ilgisiyle büyüdüm.Bana AYAZ ÇARPINTISI dediler. Beni isteyen her kızın ana amacı görüntümdü. Ben bu kadar ilgi görmüşken, adını yeni duyduğum bir forumdan ilgi beklemem aslanım. Beni tanımadan, hiçbir özelliğimi, isteğimi yargılayamazsın.
Evet, budur.Soru işaretleriyle dolu bir beyin, istenilen düşünceyi düşündürmez.