Şinciiii, konuşulanlara bakılırsa memlekette herkes pancar motoru. Yedi yirmidört inletiyor. Ama gerçeğe baktığımızda durum çok farklı. Erkekler tatmin edemiyor, kadınlar tatmin olamıyor.

Bu sorunların psikolojik tahlilleri kitap olur. O kısımlarına girmek istemiyorum. Ama, özetlemek gerekirse; cinselliğin tabu sayılması, sorunlarla yüzleşilmemesi, erkekliğin yüceltilmesi gibi nedenleri sıralayabiliriz...

Peki nedir bu sorun? Sorun sevişmeyi bilmememiz.

Suç erkekte çünkü: Benciliz ve tek vururum arkamı döner uyurum mantığıyla hareket edebiliyoruz. Sorunlarımıza sırt çeviriyoruz.

Suç kadında çünkü: İstekli görünmeyi fahişelik sandığından yatakta iki seksen uzanıyor. Her şeyi devletten bekliyor.

Ne yapabiliriz?

Öğreneceğiz. Başka yolu yok. Tatmin olmayan bir kadın o enerjiyi bir şekilde dışa vurur. Sert olur, kızgın olur, agresif olur, pasif olur... Olur da olur...

Yani demem o ki, pompalayacağız gençler

Farklı pozisyonlar, heyecan katan şeyler, kadının nasıl orgazm olabileceğini anlamaya yönelik hareketler gerekli.

Ama bunlar için gerekli olan asıl şey uzun süren bir hareket kabiliyeti. Hani Duracell reklamındaki gibi..

TR ortalamasına dair çeşitli veriler var. İyi olanları, 3 buçuk dakika derken, kötümser tahminler ise 50 saniyeyi gösteriyor.

Yani neymiş? Pancar motoru değilmişiz

Peki nasıl düzelteceğiz?

Bunla ilgili birkaç teknik var.

Birincisi boşalmayı yöneten kası keşfetmek. Bunu anlayabilmek kolay değil. Ama şöyle anlatabilirim: mastürbasyon yaparken boşalmaya yaklaştığınızda işemeye çalışmanız. Siz işemeye çalıştığınızda, boşalmayı engelleyen kas çalışır. Bunu deneyin.

İkincisi, nefes olayları. Aslında bunun da amacı üsttekiyle aynı. O kası keşfetmek ve kullanmak. Diyaframdan nefes alıyorsunuz, yani karnınızın olduğu yeri havayla dolduruyorsunuz. Sonra kendinizi sıkıyorsunuz. Bu sayede alt kaslara baskı uygulanıyor.

Sevişirken altta kalmak ve başka şeyler düşünmek de boşalmayı geciktiren başka etkenler. Ama bunlar zevki azalttığından bunları tasvip etmiyorum.

Gelelim ilaçsal çözümlere:

Son zamanlarda piyasada türlü tevir ilaç var. Bunlardan en mantıklısı Ciallis denilen pezevenk.

Bu ilaç sertleşme sorununu çözüyor ve boşalma sürenizi uzatıyor. Ben şahsen denedim onayladım. Yüzde yüz çalışıyor.

Fiyatı çok pahalı. Fakat gerçekten değiyor AHahaha.

Ben teknikle meknikle uğraşmam derseniz alıyorsunuz, 36 saat etkisiyle sizi pancar motoruna dönüştürüyor.

Gel gelelim, bazı sorunlar daha ciddi de olabiliyor. Bunu nasıl anlayabiliyoruz?

Basit. Sabah uyandığınızda ereksiyon olmuyorsanız. Problem var demektir. Hemen doktorun yolunu tutun.

Yok sabah problem yok da. Hatunu yatağa atınca problem varsa o zaman senin derdin heyecan kardeşim

Benden şimdilik bu kadar. Söz sizde.