User Tag List
Toplam 3 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konu: beni bastan cikaranlar
Konulanmış Görüntüleme
-
04/03/2012, 11:01 #1
- Tebrik
- Konular
- 128
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
beni bastan cikaranlar
oyle kolay ki yoldan cikmak
gulusuyle bastan cikaranlar var mesela
oyle icten oyle derin bakiyor ki gozlerime! umurumda degil dunya birazdan orada kaybolacagim sanki...
yumusak derinden gelen bir ses tonu ile basliyor ya konusmaya
konusurken ben de ses tonumu onun tonuna yaklastiriyorum... beni domine ediyor- zaten o geldiginden beri gulumsuyorum...
o kadar kolay ki yoldan cikmak
bastan cikarilmak gibisi var mi? ben bundan daha tahrik edici tek bir sey biliyorum oda bastan cikarmak
otuz saniye bir sey sorup gidicek ama kokusu yine de belirgin bir sekilde hafizamda kaliyor..
kelimeleri tane tane seciyor. gozlerinde etkileyici insanlarda gorulen o hinzirliktan var.
bastan cikarmak cok kolay kadinlari.
bazen yolsa yururken bir kadina rastlarsiniz ya hani.. yaninizdan gecip gider ve o otuz saniyelik surecte karsilasir bakisir ve hizlica gecersiniz ya. iki tarafta istem disi gulumser ya hinzirca..
hah iste! o\'dur muhim olan! o hissi yasayabilmek! o hissi tutturabilmek! hamur kivami gibi bir sey!
bu her kiz ile olmaz!
hep soylerim beyaz bir gomlek gereksiz yere bir erkege fazlaca yakisiyorsa, orada baska bir sey soz konusudur!
siz beyaz gomleginizi giyin! parfumunuzu ve gulumsemeniz ile yola koyulun!
niyeti size duseni kacirmayin yeter!Feminizm adı altında kaltaklığın pazarlanmasına karşıyım!