User Tag List
Toplam 18 adet sonuctan sayfa başı 1 ile 10 arası kadar sonuc gösteriliyor
Konulanmış Görüntüleme
-
06/02/2012, 23:22 #1
- Tebrik
- Konular
- 12
- Mentioned
- 0 Post(s)
- Tagged
- 0 Thread(s)
Arıza Hatun Tanımlama Merkezi
Nedir arıza hatun?
Kısaca \"Nerede nasıl davranılacağını bilmeyen hatundur.\"
Uzunca ise bir ortama girdiğinde seni rezil eden, başbaşa kalındığında ise olup olmadık şeylerle baş ağrıtmakta, aman bi arıza çıkmasın diye uğraştıkça üsteleyendir.
Kimisi sokak ortasında çekip gider, kimi güzel güzel restorantta yemek yerken o garson sana niye öyle baktı diye burnunuzdan getirir.
Kadındır, hormondur dersin de bazen o kadar istikrar sağlar ki adet gününün ne zaman olduğunu anlayamazsın.
Bunu niye yazıyorum.
Ben çektim siz çekmeyin dostlar. Ben değil bu babam\'dan gelme bir durum. O çekti hala çekiyor.
Şimdi ikinci eşiyle karakol karakol geziyor.
Siz de bilirsiniz ki kaliteli kadın seçmek öyle karpuz seçer gibi iki tane şaplak atarak olmuyor malesef.
Gel zaman git zaman hatunları tanıya tanıya önyargı dediğin o meretin ne kadar işe yarar olduğunu görüyorsun.
Misal bu günlerde bi hatunla bir sözlük aracılığıyla konuşmaya başladım. Zamanla aradaki mesafe azaldı tanışma faslına geçildi.
Ben adımı söyledim hatun söylemedi. Bu tarz bir davranış özgüvensizliğin getirdiği ve karşı tarada yapılan bir saygısızlık olduğunu güzel bir şekilde anlatarak ilişki başarıyla kesildi.
Tanışma esnasında adını söylemeyen hatun...
Devamlı eski sevgililerinden bahseden hatun...
Asosyal hatun...
Bunu biraz açmak istiyorum. Eğer ki bir hatunun arkadaş sayısı az ise ya da bir iki kişi ile takılıyorsa arızadır. Gün gelir götünüzde patlar. \"Ya ben öyle herkesla anlaşamıyorum\" Tercümesi şöyle \"Çok çekilmezim kimse benimle anlaşamıyor\" itinayla uzak durun.
Israrla makyaj yapmayan, küpe,kolye takmayan, topuklu ayakkabı giymeyeyen, hatun... hele bir de erkek gibi konuşuyorsa arkanıza bakmadan kaçın...
Şimdilik aklıma gelenler bunlar (Zamanla genişleteceğim)
Sizin karşılaştığınız \"arıza kadın\" tanımlama kriterleriniz nelerdir?Elinde bir güç varsa içgüdüsel olarak elinde sonunda kullanırsın.